| facetoface0123 a întrebat:

Buna happy Care este cea mai amuzanta perla pe care ai auzit-o de la profesorul tau... sau de la altcineva?

Răspuns Câştigător
| CiocolataCuAlune a răspuns:

La ora de bio, profa ii spune unuia sa zica lectia, la care asta incepe: Alcatuire:Vaca are 2 ochi cu pavilioane mobile si 2 urechi cu pleoape.Hranire(explica cum se hraneste)big grinupa ce hrana ajunge in stomac, vaca ragaie si ii iese toata iarba din stomac, ajungand in gura si incepe sa o rumege.

8 răspunsuri:
| Rapture a răspuns:

"Si acum sa trecem la oral. smug "

| AlexC a răspuns:

O mana criminala a dat cu piciorul in masina
Un coleg a scris la un test: " Vaca are patru picioare, tate si se hraneste cu coceni uscati"
"Daca cazi de pe asta ori mori ori ramai prost pe viata. eu am cazut de 2 ori"

| PufarinaXD a răspuns:

Profa noastra suplimitoare de bio a zis ca vantu zboara, ca copilu are la nastere 50 de cm in greutate, si ne-a povestit o intamplare in care a cunoscut pe cineva care a avut o moarte cumplica cazand cu capul pe un '' petroi''

| AdiDassler a răspuns:

Niste manelisti : manelele are linii melodice melodioase laughing

| Zapacitaaaa a răspuns:

Profa de tehno: bine copii sa aveti o zi buna in continuare, ne vedem ieri (in loc sa zica ne vedem maine) laughinglaughinglaughinglaughing

| VicTeodor a răspuns:

Cel mai tare a fost cand profa mea de romana, in timp ce ma asculta ( si nu stiam absolut nimic ) a sunat editura, ea a iesit din clasa, si a spus ca am 10 pentru ca am stiut cat de cat ( abia spusesem ceva laughing ) si apoi cand s-a intors era intr-un fel asa fericita/beatarolling on the floor ca nu mai stia ce sa ne asculte, si a inceput sa ma intrebe intrebari de genul: de unde avea Mircea cel Batran cizmele? si am raspuns: de la genunchi in jos, si ea a inceput sa rada si pana la urma dupa 2 raspunsuri corecte ( despre lectie ) am luat 10big grinlaughing

| NoIdentity a răspuns:

La oa de bio: gaina are par,cum se mai numeste cerul gurii?-bolta cereasca?,ce se afla pe limba?-papile umeste sucul stomakului?-acid sulfuric,la picioare avem muschiul diafragm,papendice,cati neuroni avem in korp?,glande anexe-esofag, cati creieri ai?(profa), cate vertebre are coloana vertebrala?-16 pe o parte,nervi cerebeli,deglutitie la stomak,sukul intestinal de ficat,digestie pancreatika,daca o bacterie lipseste cealalta se duke sh o cheama,baietii au marul lui Adam sh fetele au marul luin Eva,tubul digestiv este alkatuit din esocrin,respir pe maini,boala debilismului este contagioasa, ne taiem cu capilarele, 45 pe min alergam, cand se strik un rinichi putem trai.laughing)sper ca te am in veselit laughingbye o zi buna sa ai

| UnuSimplu a răspuns:

La Antrenament. Antrenorul intreaba pe unu(era mai vagabond, lipsea des de la antrenament):Bai nesimtitule.de ce n.ai venit la antrenament?
El: MA scuzati domn profesor mi-a bufnit sangele pe nas sad rolling on the floor)))))))))))))))
Altul in alta zi : M-a durut ochiul rolling on the floor))))))))))