- Yu Yu Hakusho
- Hunter x Hunter
- Fairy Tail
Nota: Urmaresc HxH si este un anime destul de bun. Anime-ul are 3 ova-uri si un remake. Asta este ordinea in care voi viziona:
*Hunter X Hunter (1999) Episodes: 1-62
*Hunter X Hunter: Spider (OVA) Episodes: 1-8
*Hunter X Hunter: Greed Island (OVA) Episodes: 1-8
*Hunter X Hunter: Greed Island Final (OVA) Episodes: 1-13 (fara ep 14)
*Hunter X Hunter (remake 2011)
Daca nu mai vrei sa revezi primele episoade din varianta 2011, poti sa incepi de la ep 75.
Vizionare placuta!
Eu ti.as recomanda HOTD, este un anime bun, ecchi, cu zombie :3 e nasol ca are decat 12 episoade(fara OVA) are bataie din plin si aici ma refer si la impuscaturi si lupte cu sabii sau alte din astea, un alt anime bun e Fairy Tailt...e on going, m.am apucat de el acum ceva timp dar n.am ajuns la zi cu episoadele :)))) (lenea e mare), dar nu are deloc scoala... daca mai vrei contacteaza pe fb https://www.facebook.com/neacsu.laurentiu.14
Ştiu că nu e un anime dar uită-te la X-Men: Evoluţie. E super tare! Acolo e vorba despre mutanţi care îşi ascund puterile de lume. Ziua merg la şcoală şi seara se antrenează la Institutul Xavier. Totuşi dacă ţi mortiş să fie anime atunci uită-te la anime-ul cu X-Men. Îl găseşti pe DAO. Dar eu zic că mult mai bun e X-Men: Evoluţie. Sper că ţi-am fost de folos!
ANONYMBOSS293 întreabă:
EmacuVictor întreabă: