''V-am iubit pe toţi, deşi uneori nu am arătat acest lucru. Tot ce am încercat a fost folositor sau nu. N-am fost perfectă, dar mulţumesc că mi-aţi fost alături în această luptă cu destinul. Acum e momentul să spun că îmi pare rău pentru ceea ce am făcut greşit sau n-am făcut. Hasta la vista, baby!''
OK, OK, poate e puţin cam lung...dar merge!
"Ma intorc imediat!"Nu ma asteptati, totusi cred ca o sa mai dureze cateva minute.Bine ore.Bine saptamani.Bine luni.Bine ani...BINE BINE...Probabil mai mult de un deceniu dar cui ii pasa?! "
Dau o idee dar nu chiar vreau asta... " Remember to smile not to cry when you think to our memories "
Nu plageti dupa mine ca nici eu nu plangeam dupa voi daca eram in viata!
si un PS dala mai jos asa: Apropo inca sunt in viata sunt in Venezuela
Aici eu ma odihnesc ~momosika de mene ~ fieva ciuda! am vecini cu cene barfita asa ca nu veniti asa des pe la mene in vizita am un singur pat si cu nimeni nu-l impart
Amintiti-va de mine cu zambetul pe buze. Stiu ca e trist, dar mergeti inainte! Nu va speriati, va voi veghea mereu. Viata e o calatorie, iar eu am ajuns la destinatie. Voi mai aveti drumul vostru in fata. Sa nu ma uitati!
Am murit de la SIDA. Copii, nu faceţi sex excesiv, dăunează grav sănătăţii
"cine are parinti pe pamant nu in gand, mai aude si-n somn ochii lumii plangand. cine are parinti inca nu e pierdut. Cine are parinti are inca trecut. Ratacit pr pamant ca e mare sau mic cine n-are parinti nu mai are nimic"
Sweet111 întreabă:
Shadow82838 întreabă: