Eu ti-as spune sa ii zici ca te-a violat cineva, dar daca vrei sa mai iesi pe afara sau sa primesti bani, lasi la o parte ideea asta.
Daca ai un tata sever ai putea sa incerci sa ii faci farse care sa nu il indemne sa te pedepseasca cum ar fi sa ii zici ca ai luat o nota rea la scoala sau ca vrei sa te casatoresti (doar daca vrei sa faca infart).
Daca nu este un tata sever ai putea sa ii faci farsele de moda veche, anume sa ii pui pasta de dinti pe clanta usii, sa suni cu numar ascus si sa ii zici ca s-a intamplat nu ctiu ce nenorocire sau ii spui ca te-au exmatriculat de la scoala.
Pai...Daca mama ta e la servici, si tatal tau este acasa, poti sa spui ca acea caldire unde lucreaza a luat foc. Spui ca te-a sunat mama ta si a spus sa mearga repede acolo sa ii ajute. Dar ii spui sa nu sune pompierii. Spui cand ajunge acolo sa te sune NEAPARAT si insisti. Si cand ajunge te suna, apoi tu :FARSA DE 1 APRILIE. (poti face asta daca ai un tata mai cum sa zic, nu sever de ex cum e meu: glumet, si nu mi-ar tine morala daca i-as face gluma asta).
Alta...Pai.
Poti incerca, sa pui sarea alt undeva, si sa pui in aia de sare zahar (in aia de zahar sa ramana zahar).
Iti cere sarea, si tu ii dai chestia pe care scrie sare, sau unde stii tu ca este sare (dar este de fapt zahar). Daca se prinde si zice: da-mi zaharul, il dai, deoarece daca se prinde va stii ca ai inlocuit si cand va vedea din nou zahar. Apoi pleci pe furis, si pui sare in aia unde trebuie sare si apoi te intorci. Zici: Tati, hai, mai ca uite gust eu. *gusti si spui* : E sare. Ce visezi tu?
Isi pune sare in mancare apoi tuh: te-am prins.
Sper ca-ti plac!
pa
Il poti suna dupa ore si ii spui ca esti la spital ca ti-ai rupt o mana sau un picior si cand sa vina la spital il suni si spui, stai ca acum sunt acasa (farsa de 1 aprilie)
ii spui ca i s-a ridicat masina de primarie ca a parcat gresit,
este cineva care te ameninta ca te (kill).
si atat.
Cand vii de la scoala pe drum il suni si ii spui ca un caine care facea spume la gura te-a muscat de picior si ca te doare foarte tare!(apoi ii spui ca a fost o farsa)
Mai bine ii spuni ca ai gasit-o pe maicata in pat cu instalatorul si ca nu i-ai spus pana acum pentru ca nu ai vrut sa ai o familie dezbinata
Sa-l machiezi cand doarme dus sau sa ii pui frisca pe mana si sa-l gadili si sa-si dea o palma cu frisca
Inovssakura întreabă:
Orbithh întreabă: