| iDangerous a întrebat:

Bună.

Cred că fanii animeurilor au auzit te jocul Sweet Flirt. Vroiam să întreb dacă jocul este făcut după un anime sau eventual manga, şi dacă le pot găsi traduse.

Şi tot vorbind de animeuri, nu prea mai am la ce să mă uit şi sunt şi puţin pretenţioasă. Îmi plac animeurile de dragoste, poate şi puţină comedie, dar fără acţiune, relaţii între fete/băieţi, fără persoanje care se transformă în nu ştiu ce creatură şi apără ţara. Adolescenţi normali. =.=

Până acum am văzut:
Bokura Ga Ita
Hakuouki ( L'am urmărit aşteptând cu inima în dinţi apariţia unui cuplu şi plictisindu'mă de poveşti istorice în primul sezon, nu le'am mai urmărit şi pe celelalte.)
Hiiro no Kakera (Ăsta mi-a plăcut mai mult, mai ales personajele. Am început să urmăresc şi al doilea sezon doar că între timp am uitat de el. e.e)
Kaichou wa Maid-sama
Kimi Ni Todoke (Nu m'a atras într'un mod special, l'am vizionat din plictiseală.)
Lovely Complex (Am văzut nişte episoade pe sărite când era seara pe animax şi îmi mai aduceam aminte.)
Nana (Cel mai plictisitor anime posibil din punctul meu de vedere. Vizionat tot din plictiseală, persoanjele mi s'au părut foarte urâte.)
Naruto (Cine un l-a văzut? La ăsta mă uitam când eram mică, era pe jetix parcă. Oricum ăsta mi s-a părut ceva mai interesant.)
Special A
Tonari no Kaibutsu-kun
Toradora
Vampire Knight, Vampire Knight Guilty
Zero no Tsukaima (Vizionat de plictiseală.)
Ouran High School Host Club

Îmi puteţi recomanda ceva? ^.^

Mulţumesc. : D

Răspuns Câştigător
| LenaleMinato a răspuns:

Pai,
Uta no-prince sama (2 sezoane) si
Brothers Conflict.

6 răspunsuri:
| ryuu a răspuns:

Hello.
Iti raspund doar la a doua intrebare.
- Amagami SS (2 sez)
- Sakamichi no Apollon
- Nogizaka Haruka no Himitsu (2 sez)
- Myself; Yourself
- Itazura na Kiss
- Hana Yori Dango
- Akane-iro ni Somaru Saka
- Paradise Kiss
- Bakuman (3 sez)
- Mashiroiro Symphony
- Ano Natsu de Matteru
- True Tears
- School Days
- Suzuka
- Kareshi Kanojo no Jijou
- Nodame Cantabile (3 sez)

Vizionare placuta!

| Deleb a răspuns:

Se pare ca nimeni nu ti-a raspuns pentru jocul ala. Am vazut reclama de atatea ori, oricum, eu nu cred ca e facut dupa un anime ceva. Pur si simplu un joc.
Eu am vazut Hakuouki, si intr-adevar, primul sezon a fost plictisitor, dar in al doilea, romanta e la putere.
Paradise kiss? Are doar 12 episoade, e destul de matur, sper sa iti placa.

| ayosmdk a răspuns:

Trebuia sa vezi sez 2 din hakuouki -este mult mai bun si mai romantic

Anime doar cua dolescenti, hm... :
Say i love you
Skip beat
Brothers Conflict
Uta no prince sama
Itazura na kiss
Yumeiro Patissiere
Clannad si Clannad AS - pregateste-ti batista pentru ca o sa curga rauri de lacrimi - mai ales in sez 2
Hanasakeru seishounen
Saiunkoku Monogatari-Mai mult sau mai putin
La corda d'oro
Aishiteruze baby
Yamato andeshiko shichi henge
-mai mult comedie, dar are si momente romance, chiar daca mai putine
-full metal panic ( are si oameni cu arme, roboti, etc dar al doilea sezon e mai mult romance, cred )
Chihaya furu ( 2 sez)
Myself yourself

Mai am si alte sugestii, chiar daca nu sunt cum vrei tu si acestea sunt super, ar trebui sa le incerci

Kamisama Hajimemashita - e super, il iubesc, cel mai dragut anime posibil, romance, comedy, povestea e destul de draguta
-inu x boku ss
- Kobato ( si asta s-ar incadra la doar cu adolescenti, nu are prea multe personaje fantasy... ma rog)
-Earl and fairy
-Otome yokai zakuro
-Kamikaze kaitou jeanne
-Mamotte lolipop
-romeo x juliet
-pretear
-Fruits basket
-Amnesia( e super laughing )
-shugo chara
-Full moon wo sagashite
-Kaze no stigma
-Sankarea
-chobits

| Reiko a răspuns:

In legatura cu jocul, nu este facut dupa manga dar poti gasi fan-fiction yaoi cu baietii din el laughing

P.S : Mi-a zis o prietena care joaca si ea, nu am citit asa ceva deci nu stiu unde se gasesc.

| Cosma_Mihaela_1999 a răspuns:

Imi pare rau dar jocul nu este dupa un anime

| AnaMaria87 a răspuns:

IDangerous si eu m-am uitat la Naruto (normal) cand era pe Jetix dar acum s-a facut partea a doua Naruto Shippuden unde toate personajele au crescut si s-au intamplat diferite chesti misto de exemplu vulpea 9 cozi este cel mai bun prieten cu Naruto, Sasuke s-a intors, si a inceput un al 2-lea razboi ninja in care Naruto se bate cu Madara Uchiha iar apoi Naruto si Sasuke devin zei
Daca vrei sa te uiti itirecomand pagina Anime.Kage.com
http://anime2kage.info/anime/naruto-shippuden/