Nu e nici rau, nici bine sa fi ciudata.Depinde de fiecare ce crede...eu una mis foarteeeeeeeeeee ciudata si ma mandresc cu asta. Uneori e bine sa fi ciudat,dar cand altii rad de tine din cauza asta, nu e prea placut.Dar daca ei rad de tine ca esti ciudata si diferita, si tu poti rade de ei ca toti is la fel! Gandeste-te ce ar fi daca toti am fi lafel.Ar fi ORIBIL! si foarte plictisitor
Ciudat [tipic eu. nu cred ca am toate suruburiLe la loc.
e tare` sa fi ciudat. Copii nu rad de tine, ci cu tine.
Ok. daca esti ciudat. adica ciiudat. at nu cred ca`i foarte "super".
Cu totii suntem unici indiferent daca suntem ciudati sau nu.
Depinde de ce intelegi tu prin ciudat.
Mie mi se spune adesea ca sunt ciudata doar fiindca nu am aceleasi gusturi ca celalalte fete de varsta mea.Altii mi se par mie ciudati fiindca au un comportament iesit din comun.Si aici nu ma refer ca vai... se imbraca nu-stiu-cum si ca pur si simplu ceva nu functioneaza la mansarda si au niste gesturi aiurea. Ti-am zis ...depinde.
Sunt la fel ca tine. E supeeeer bine sa fi ciudat. Noi nu suntem ca si ceilalti, suntem... mai... alt fel (in sensul bun )!
Nu esti ciudat esti doar diferit.
Dar nu ai ce sa faci ca mereu va exista cel putin O PERSOANA care sa te judece si sa nu fie de aceeasi parere cu ceilalti si cu tine.
Bine hai ca nu ciudat diferit si de mine rad doar pitipoancele din clasa cel putin 1 din ele...in fine nu ma deranjeaza asa de tare fiindca si eu sunt carcotasa rad din prostii ca sa nu credeti alceva
Pai depinde in ce fel te consideri tu ciudata.E bine sa fi diferita de altii dar uneori ciudat este confundat cu penibil.
Toti pot sa rîdă de tine ca ești deosebită sau chiar ciudată,tu rîde de ei ca sunt la fel,întradevăr e fain, e super, e excelent să fii ciudat
LordBelial întreabă: