Faci niste cadre, desenezi intamplarea(sa fie cu stick figure), apoi o postezi pe imgur(apesi pe computer apoi cauti comicul si il pui sau ii dai drag-and-drop)
Lasă tu comics pe mâna ălora care se pricep.Acum toţi vor să facă comics, lasă vezi-ţi de telenovele.
ViezurE ce pb ai uu de comics`ul meu? Hai taci si inghite.N`am chef sa ma cert cu tine asa ca, termina! Daca as fi si eu buna la comics? Te`ai gandit la asta? Da` stai ma ca tu esti prea ocupe cu comentatu`
Ce treaba ai u de comics`u meu? Te doare p` tine ca il fac eu bine sau rau?
În primul rând se zice comic, comics e la plural tanti.În al 2-lea rând nu cred că ai tu aşa mare talent.
Hai mars Nu vezi ma ca tremura foamea in tine? Te crezi u cel mai miez dintre toti. Faci Comics`uri k naiba
Tu le sti pe toate
Cand de fapt nu sti cat fac 1+1. Da` lasa ca si eu la 9 ani am mai multe minte ca tine
Dacă tu zici că el face comic-uri ca naiba, atunci să te văd pe tine.
de fapt, se explică de ce faci pe desteapta având in vedere faptul că ai nouă ani, ai numele Andrutzicka şi ai la avatar o poza cu o inimioară roz.
Cate conturi ai ma? ViezurE jtyu ca tu ejjty.Si ce problema ai tu ca eu am 9 ani? Trebuie sa-ti cer tie promisiune sa stau pe pc?
Poza care o am eu la avatar a fost singura.
Mai încet fă.Ai pus o întrebare,ei au răspuns.
Nu vezi ce scris penal ai, ce, te crezi pe mess? şi te mai şi legi de alţii.
Ce ViezurE visezi disperat-o?
Hai pa inteligentule
"Inteligento", sunt fată.ಠ_ಠ