anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sterg o intrebare pe TPU? Scz de categorie*

5 răspunsuri:
| XxBalonasheeXx a răspuns:

Trebuie sa fie foarte jalnica ca sa o vrei stearsa laughing

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Dacă ai pus tu întrebarea intri în Întrebările mele şi ai opţiunea Şterge.
Dacă vrei să ştergi întrebarea altui utilizator ai 2 posibilităţi: 1. O raportezi ca având conţinut obscen/ilegal, caracter irelevant ori neinteligibil sau spam, după caz, dacă se încadrează la vreuna din aceste categorii. Trebuie să ai minimum 10.000 de puncte pentru raportare ori să o raporteze 2 sau mai mulţi utilizatori care au împreună cel puţin 10.000 de puncte şi raportarea să fie corectă, altfel va fi repostată. 2.Scrii un mesaj din contact, dai link-ul întrebării şi rogi echipa TPU să o şteargă. Va trece un timp până să fie ştearsă, mai ales la ultima posibilitate. Trebuie să mai ţii seama că raportarea abuzivă a altui utilizator poate fi penalizată. Numai bine!

| HolyPotato a răspuns:

Va multumesc pentru raspunsuri, insa nu imi apare niciun "sterge". Astazi mi-a aparut si am sters cateva intrebari, apoi a disparut din nou.

| Cezar a răspuns:

Dai click pe " Întrebările mele " Şi ai în colţ cu roşu "Şterge"
Dai click şi îţi va apărea un chenar iar acolo trebuie să scrii motivu de ce vrei să îl ştergi, apoi dai OK.
Trebuie să mergi în email să dai click pe linkul de confirmare, dai click şi apoi trebuie să te loghezi din nou şi va fi ştearsă, îţi va scrie acest lucru!
Numai bine!

| Hauhauhau a răspuns:

Dai la intrebarile mele si in stanga la intrebare apare un "sterge"