E ok, dar dacă ai știi câte greșeli de ortografie sunt acolo...So,încearcă și tu să scrii corect.
@sosetuta ok o sa te bag
@cristianne sa stii ca in comicuri cu conteaza ortografia si amuzamentul!
@divinequeen sincer nici eu nu stiu.incerc sa le fac si sa le postez cat se poate de repede.in urmatoarele 2 saptamani sper sa termini ep.2 sezonul 1 si sal postez
Am zis sper.nu se stie poate maine il termin si il si postez.sau vinerea asta.nu se stie
@sarakhansweet desigur.in fond inca mai am nevoie de lume pentru viitoarea mea idee (ep.2)asa ca o sa bag si lume chiar daca nu imi cer asta
Super! Mi-a placut! Mai ales fazelea alea cu picatura (hai ca ai inteles tu) Ma bagi si pe mine in urmatoarea parte? Fata, par lung si maro si daca vrei poti sa-l prinzi in coada ca asa il port eu de obicei
Grafica e destul de bunicica.
Dar trebuie să îţi corectezi toate greşelile de ortografie.
P.s. Eu am parul scurt si blond
@yuukicross ok o sa te bag
@annebre mda in comicuri nu conteaza ortografia...si daca viitoare o sa te fac cu par scurt si blond
Facem pariu?
De fapt, poți să ai o grafică mai bună decât a lui Cretaker și tot degeaba, dacă ai greșeli de ortografie.
Si eoo vreau in comic neaparat!
ee asaaaaa super
P.S:nu sunt pupincurista
E buuun : D.
Vreau și eu în următorul -_- :
păr șaten închis ( + fostele mele șuvițe : una mov și una verde), ochii căprui, și sunt fată .
@catre toti useri care vor sa apara bine va bag! pe uni in urmatorul iar pe ceilalti in ep.3...scuze da ni loc de toti intr-un singur ep!
Dacă-mi suflu nasul pe o foaie iese ceva mult mai reușit decât strănutul ăsta.
La desen ai putea sa faci mult mai multe detalii, dar ideile sunt dragute. Daca nu ai timp as putea eu sa te ajut la cele mai multe desene doar sa-mi spui ce vrei sa desenez.
Http://imgur.com/a/ZEtlu ce spui de varianta asta pentru primele 3 scene?
Vreau si euu
Si te rog (daca ma bagi) sa arat in felu' urmator: colti de vampir, par negru lung, sunt fata. Si (daca ma bagi) vreau sa fiu personajul negativ
Anonimus905 întreabă: