Si care e intrebarea? daca nea placut?
iuli incearca ceva mai serios pe bune! nu mai incarca site-ul cu nimicuri din astea cu webkinz sau mai stiu eu ce... have fun!
Ce inseamna have fun?
Doamne fereste ai 10 ani si nu stii ce inseamna have fun eu am 10 ani si stiu mai multe ca tine dmneee!
Da de ce te bagi tu in ce scriu eu? Nu te-am intrebat pe tine!
Da dar esti proasta si vroiam doar sa stii
Si tu cum te crezi? Desteapta pamantului? I-a te rog sa nu te mai crezi asa tare ca nu esti.....Si te rog sa inveti sa citesti caci cuvantul proasta nu exista in vocabularul meu pentru mine! Eu sunt clasa 3 si anul acesta implinesc zece ani, si ca sa stii prietenii mei (am peste 1000)ma considera cea mai buna pretena si cand e de judecata, la mine vin! Asa ca mai taci din gura ca nu stii unde te-ar putea duce...
Sa stii ca la raspunsul tau o sa-ti dau raspunsul castigator
Baga capu'n carte si invata in clasa 1 stiam ce inseamna have fun nu te mai gandi atata la prieteni si baga capu'n carte si invata engleza cand o sa fii mare ce o sa intrebi? Ce inseamna DOG?
In primul rand nu te mai da mare da? Si sa stii ca orcie mesaj de la tine eu nu il mai voi citi niciodata!
Mie nu mi-a placut. si eu am facut o poveste. la comenteri mai vechi cauta la marian1001. vei gasi povestea mea. la povetea ta, mai inspiri din alte povesti
Ok, mersi pentru parerea ta...
Nu ai de ce.
... Asta e tot? Sincer, mie nu imi place. E scurt... Nu vad nimic interesant la acest text. Sa nu aud scuza cu am doar 10 ani. Sunt sigura ca daca te vei concentra iti va iesi ceva mai bun ca aceasta "poveste". Good luck!
Mersi
Câţi ani ai? :S
10, tu?
frumusika1 întreabă: