| iulica2002 a întrebat:

Eu am numai un animalut Webkinz si am urmat sfatul cuiva de a accesa www.webkinzromania.ro si m-am inscris la un concurs de pasti, care trebuia sa fac o poveste despre niste oua si iepurasi care webkinz Romania trebuia sa aleaga 5 povesti si acestea vor primi un animalut Webkinz cu cod iar daca vreti sa-mi vedeti compunerea este pe COMENTARI MAI VECHI si ca nume de utilizator este Iuly dar puteti sa vedeti si aici ce am scris : Iepurasii
Era o zi frumoasa de primavara.Pasarelele cantau, fluturii dansau in aer liber, ati ghicit! Era o zi frumoasa de Paste! Doi iepurasi iesira din tufis.Erau Bibi si Didi. Ei cautau mancare. Dupa doua zile se plimbau prin padure si in urma lor vazusem oua colorate in rosu.Culoarea Rosie vine de la D-ul nostru I. HRISTOS CARE S-A JERFIT PT NOI.
Paste Fericit!
Daca v-a placut sa-mi spuneti va rog...:-)
Pupici Dulci si Paste Fericit! (in spaniola se traduce:)

Pascua dulces besos!

Răspuns Câştigător
| jungle3000 a răspuns:

Si care e intrebarea? daca nea placut?
iuli incearca ceva mai serios pe bune! nu mai incarca site-ul cu nimicuri din astea cu webkinz sau mai stiu eu ce... have fun!

| iulica2002 explică (pentru jungle3000):

Ce inseamna have fun?

| April27 a răspuns (pentru iulica2002):

Doamne fereste ai 10 ani si nu stii ce inseamna have fun eu am 10 ani si stiu mai multe ca tine dmneee!

| iulica2002 explică (pentru April27):

Da de ce te bagi tu in ce scriu eu? Nu te-am intrebat pe tine!

Da dar esti proasta si vroiam doar sa stiiwinking

Si tu cum te crezi? Desteapta pamantului? I-a te rog sa nu te mai crezi asa tare ca nu esti.....Si te rog sa inveti sa citesti caci cuvantul proasta nu exista in vocabularul meu pentru mine! Eu sunt clasa 3 si anul acesta implinesc zece ani, si ca sa stii prietenii mei (am peste 1000)ma considera cea mai buna pretena si cand e de judecata, la mine vin! Asa ca mai taci din gura ca nu stii unde te-ar putea duce...

| iulica2002 explică (pentru jungle3000):

Sa stii ca la raspunsul tau o sa-ti dau raspunsul castigator

Baga capu'n carte si invata in clasa 1 stiam ce inseamna have fun nu te mai gandi atata la prieteni si baga capu'n carte si invata engleza cand o sa fii mare ce o sa intrebi? Ce inseamna DOG?

In primul rand nu te mai da mare da? Si sa stii ca orcie mesaj de la tine eu nu il mai voi citi niciodata!

| amyana00 a răspuns (pentru April27):

Ei bine aveti 10 ani dar va comportati ca unii de 5.Sii ce daca nu stie ce inseamna have fun. A facut o compunere foarte frumoasa...Aaa si dog=caine si to have fun=a se distra deci have fun=ce distractiv, ce amuzant

16 răspunsuri:
| JstGeorge a răspuns:

Mie nu mi-a placut. si eu am facut o poveste. la comenteri mai vechi cauta la marian1001. vei gasi povestea mea. la povetea ta, mai inspiri din alte povesti

| iulica2002 explică (pentru JstGeorge):

Ok, mersi pentru parerea ta...big grin

| JstGeorge a răspuns (pentru iulica2002):

Nu ai de ce.

| ThisIsLeMe a răspuns:

... Asta e tot? Sincer, mie nu imi place. E scurt... Nu vad nimic interesant la acest text. Sa nu aud scuza cu am doar 10 ani. Sunt sigura ca daca te vei concentra iti va iesi ceva mai bun ca aceasta "poveste". Good luck!

| iulica2002 explică (pentru ThisIsLeMe):

Mersi

| ThisIsLeMe a răspuns (pentru iulica2002):

Câţi ani ai? :S

| iulica2002 explică (pentru ThisIsLeMe):

10, tu?

Întrebări similare