| mabell23 a întrebat:

Eu si niste prietene scriem o carte despre niste razboinci.Si as vrea sa ma ajutati la o chestie.In cartea noastra apar niste probe in care razboinicii trebuie sa le treaca.Iar la luptatoarea de foc nu avem nici o idee despre cum ar putea castiga lupta.Tin sa mentionez ca ea se lupta cu un monstru de foc.Va rog ajutati-ma si spuneti-mi cateva moduri in care ar putea castiga! Fundtza!

Răspuns Câştigător
| Luiza45 a răspuns:

Foc cantra apa..Interesanta idee. Sa ma gandesc..Ar putea inconjura creatura de apa cu un zid de flacari.Apa ar stinge focul formand o ceata. Razboinica profita si il ataca pe la spate. Sau se foloseste de faptul ca focul in stare de lava cu apa formeaza pamant (asa stiu eu), si convinge creatura sa o ajute in luptele urmatoare

6 răspunsuri:
| ピンク a răspuns:

Se lupta, dar observand ca nu poate sa ii faca fata, incepe sa regrete ca a intrat in acea lupta. Ma rog, as putea sa iti spun ideea mea, insa asta ar insemna sa aflu mai multe despre personajul asta, despre trecutul ei etc.

| ピンク a răspuns:

Apropo, cu ce scop fac acele probe? Care este 'premiul' ca sa spun asa?

Răspuns utilizator avertizat
| mabell23 explică:

Scuze se lupta cu un monstru de apa nu de foc

| mabell23 explică:

Si ma rog poate folosi si magie

| lucamario15 a răspuns:

Uite o idee buna in loc de 2 monstri de foc pune un monstru de foc si unul de apa