| 6fg6589hhhjbvgbgjhb786875rhbm a întrebat:

Buna fanii ai anime-ului Naruto. Am si eu niste intrebari :
1.Ce ii face Orochimaru lui Sasuke la găt, e de rau semnul ala?
2.Dece devine rau sasuke?
3.In episodul 131 naruto se bate cu sasuke de ce?
4.Cum se clasifica chestiilea astea ca nu inteleg? Chunini junini Genini, dupa hokage, care sunt rankurile de la cel mai slab la cel mai bun?
5. Exista vreun joc cu Naruto, adica sa te bati sau sa faci misiuni, cv de genu'.Dau Fundaa :*

3 răspunsuri:
| bmliohndu a răspuns:

1.Este "semnul blestemat" asa se numeste care ii da acces lui sasuke la mai multa putere si datorita acelei puteri sasuke decide sa paraseasca satul pentru a se antrena cu orochimaru
2.Sasuke practic nu devine rau ci doar este plin de ura sin vrea sa se razbune pe itachi apoi va vrea sa distruga konoha iar apoi isi revine si ii ajuta pe cilalti(tu sigur nu pricepi nimic din ce zic pentru ca nu te uiti sa vezi ce se intampla si vrei sa stii dinainte)
3.Pentru ca sasuke vrea sa paraseasca satul sa plece la orochimaru pentru mai multa putere si naruto nu vrea sa il lase iar sasuke vrea sa rupa legaturile cu el si cu satul
4.Genin-Chunin-junin-hokage
5.exista dar nu le stiu denumirea cuta pe google

| eSpartu a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa te uiti la naruto de la cap la coada daca vrei sa intelegi ceva. Nu mai astepta pe altii sa-ti povesteasca. Jocuri cu naruto ai in toata seria Naruto Ultimate Ninja Storm. Iar pentru a viziona episioadele animeului Naruto & Naruto Shippuden uite aici link: http://www.animekage.com/

| miruna1yuuki a răspuns:

E un blestem pe care Orochimaru l-a creat si iti da puteri interesante. Nu cred ca e de rau. Sasuke doreste sa rupa legatura cu Naruto, prietenul si rivalul lui, ca sa plece sa se antreneze ca sa isi ucida fratele, Itachi. Naruto nu vrea sa rupa relatia sa cu Sasuke, de aceea se bate cu el, sa-l aduca inapoi in sat. Da, exista cateva jocuri cu naruto. Rankurile sunt asa: student la academie, genin, chuunin si jounin iar hokage-ul (liderul satului) sta in varf. Sper ca a ajutat happy