| Kotoko a întrebat:

Buna fanii Anime, deci caut anime gen : o fata sau un baiat, amandoi la lliceu sau academie, fata se indragosteste de baiat sau invers si trec prin mai multe ca sa poata sa fie impreuna, sau ceva de genul acesta laughing. Adica caut anime cu adolestenti care se indragostesc.
Dau Funda. Multumesc.

14 răspunsuri:
| birdie14 a răspuns:

Tonari no Kaibutsu-kun,Sukitte Ii na eu,Toradora, Lovely Complex, Ano Natsu de Matteru, Bokura ga Ita, Kami nomi zo Shiru Sekai, Kimi ni Todoke.
Şi două filme care cred că ţi-ar plăcea:Hotarubi no Mori E şi 5 centimeters per second(Byousoku 5 Centimeter)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va dau un sfat nu mai dati cu 13 episoade ca nu prea se merita

| JiTerra a răspuns:

Iti sugerez urmatoarele 3 anime-uri:
1) Kaichou wa Maid-sama
2) Kampfer
3) Ouran Host Club
poti incerca si InuYasha thinking dar e mai mult in epoca medievala thinking dar si in vremea noastrathinking

| EXKasual a răspuns (pentru JiTerra):

Acum urmaresc prima varianta acum vad raspunsul tau shizuku si le-am vazut pe toate sia cum sunt la ep 11 la kaichou wa Maid-sama

| dailydaisy07 a răspuns (pentru EXKasual):

Eu iti sugerez sa te uiti la kaichou wa Maid-sama in versiunea Manga, e continuarea povestii si e mult mai dragut.

| JiTerra a răspuns (pentru EXKasual):

Vizionare placuta atunci ^^

| AnimeAnnDRa a răspuns:

Raspunsul meu :
CLANNAD/CLANNAD AFTER STORY. laughing
Okay, este genial, no comm.

| Buffulete a răspuns:

Umm, si mie imi place, iar acestea sunt frumoase: Lovely Complex, Clannad, Clannad after story, Myself yourself, Tonagura.

| aestheticfunction a răspuns:

Kaichou wa Maid-sama, Ouran High School Host Club, Kimi ni todoke, Vampire Knight, Lovely Complex, Clannad, Tonari no Kaibutsu-kun, Sukitte ii na eu, etc.

| aestheticfunction a răspuns:

Ah...Am uitat de Toradora, Special A si cam atat.

| iiStrawberry a răspuns:

Buna:3
-Peach girl
-Itazura na kiss
-Clannad
-Tonagura
-Kimi ni todoke
-Special A
-Uta no prince-sama
-Lovely complex
-Bokura ga ita
-Tonari no kaibutsu-kun
-Full metal panic
-Full metal panic fumoffu
-Sukitte li na Yo
-Hakushaku to yousei (asta nu e cum vrei tu dar merita vazuttongue )

| mAnGalvr a răspuns:

Toradora!
Mirai Nikki( e cam... ciudat, dar poate o sa-ti placa laughing )
Kimi ni Todoke
Ookami-san to shichinin no nakama-tachi
Sper sa-ti placa! ^-^

| raimbowfly a răspuns:

Lovely complex, vampire knight,

| Himitsu26 a răspuns:

Incearca ano hi mita hana no namae wo bokutachi wa mada shiranai(da acesta este numele anime-ului dar este prescurat Anohana) Shakugan no Shana, The Melamcholy of Haruhi Suzumiya