| RaluckSakura a întrebat:

Buna fanilor Naruto! Vreau si eu sa va intreb ceva.Va aparea un nou film Naruto:Road to Ninja.Dar imi puteti spune cum se dezvolta povestea si cum sunt personajele? Va rog va dau FUNDA.Ce reactie are Naruto cand IL VEdE PE Sasuke inapoi in sat?

Răspuns Câştigător
| mirelutza21 a răspuns:

Pai.thinking Totul incepe cam asa…. Akatsuki sunt in viata toti(in lumea adevarata a lui Naruto) si echipa Lui Kakashi(doar Naruto si Sakura, fara Sai), a lui Asuma, a lui Gai si lui Kurenai sunt trimise sa-i investigheze si sa faca rost de info despre ei. Dupa ce se lupta putin cu ei, reusesc cumva sa scape si misiunea este un success.Cand toti parintii lor vin sa-i felicite pentru reusita, Naruto este singurul care sta numai si se uita dezamagit deoarece el nu are pe nimeni, iar Sakura ii este oarecum rusine cu parintii ei.In acea seara dupa ce Naruto ajunge acasa, unde nu-l astepta nimeni si era pustiu, ia cina(adica ramen) si decide sa faca o plimbare.Pe drum trece pe langa casa lui Sakura si o surprinde iesind nervoasa din casa dupa ce s-a certat cu parintii ei.Ea ii propune lui Naruto(de nervoasa ce era) sa o scoata la o intalnire.Naruto accepta imediat, iar dupa aceea sunt surprinsi intr-un parculet discutand.Sakura se plangea de parintii ei,iar Naruto i-a spus ca e mai bine asa decat sa nu aiba pe nimeni, apoi Sakura a zis ceva gen:of, Naruto, daca ar fi fost Sasuke-kun aici el m-ar fi inteles. Apoi imediat apare Tobi, se lupta putin cu el si in cele din urma foloseste semi tsukuyomi infinit (e semi deoarece a vrut sa faca o proba sa vada ce efecte are acest jutsu fara puterea lui 8 si 9 cozi).Cei 2, Naruto si Sakura se gasesc apoi in acel genjutsu al lui Tobi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.Primii cu care se-ntalnesc sunt echipa lui Kurenai.Kiba s comporta ca o pisica si se cearta cu Akamaru, Hinata e foarte tupeista si un pic cam "Bitchy"daca ma intrebi pe mine, ea sarind sa se ia la bataie cu Sakura crezand ca e la o intalnire cu iubitul ei, Menma(Menma e Naruto din lumea asta si e opusul lui, adica e rau si are un rol foarte important in film).In timp ce se plimba prin sat se intalnesc cu echipa lui Asuma.Shikamaru se cearta cu Choji sa mearga la gratar, iar Choji nu vrea(in film el este mai slab si nu se-ntelege prea bine cu Shikamau, iar Shikamaru e prost, el nestiind nici macar sa calculeze cat i-ar costa o masa pentru 3 persoane, iar Ino incearca sa-i impace, ea fiind ceva gen Hinata(fara incredere in ea si timida).Tot atunci se-ntalnesc cu Sasuke si sunt foarte surprinsi sa-l vada. Datorita faptului ca atat Itachi cat si clanul Unchiha traiesc Sasuke nu mai e condus de razbunare si nu mai are de ce sa plece din sat.Sakura descopera ca tatal ei este al patrulea Hokage, iar acesta a murit cu impreuna cu mama ei and era ea mica, protejand satul.Chiar daca majoritatea cred ca lui Sasuke ii place de Sakura in film pentru faptul ca-i ofera un trandafir si ii promite ca ii va fi alaturi mereu, el de fapt face asta cu fiecare fata draguta din sat, deoarece in film el este de fapt un fel de playboy, un cuceritor.De mentionat ca in aceasta realitate cei din Akatsuki sunt buni,Menma e pers. rau,parintii lui Naruto traiesc,Shino uraste insectele,Sai habar n-are sa picteze,Tenten nu se stie sa manuiasca armele,Lee e singurul normal,Gai e lipsit de energie si mereu plictisit, Kakashi e noul Gai, Shizune e noua Tsunade cu bust cu tot, Tonton e negru si un pic cam rau(porcul lui Shizune), iar Neji nu ii mai ii asa "politicos" cum il stiam noi.Filmul apare prin aprilie la noi. Sper ca te-am lamurit!winking

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Okami23 a răspuns:

Personajele din film sunt opusul celor din serial, referitor la a 2 a intrebare filmul nu a aparut inca

| Okami23 a răspuns:

Am vazut doar reactia sakurei, e ceva de genul:
sakura: sasuke cum de esti in sat?
sasuke: de ce te miri sa ma vezi in propriul sat si ii da un trandafir (asta am vazut in trailer)

| DrNefarious450 a răspuns:

Oh firar, am ajuns prea tarziu tongue