Nu stiu daca te voi ajuta foarte mult. si eu vreau sa invat sa desenez manga dar inca nu imi iese cine stie ce. Eu il urmaresc pe tipu asta --> http://stray-ink92.deviantart.com/ care deseneaza prea smecher si are si un canal pe Youtube. Daca nu, incearca sa cauti tutoriale pe Youtube:)
Pai site nu stiu sa iti dau...dar daca vrei cu adevarat sa desenezi nu ai nevoie decat de un creion guma o imagine care sa iti placa foarte mult si de multa pasiune.Eu una nu am avut talent niciodata la asa ceva dar mi-a placut foarte mult sa desenez si nu m-am lasat. Azi prietenilor mei le place cum desenez si supun ca am talent.ACum imi plac si mie desenele mele, nu sunt perfecte dar incet incet imi ies si mai bine deci ia-ti un caiet si incepesa desenezi ce iti place, iate dupa imagini si cu timpu vei invata. Sti cum se spune nimic n e imposibil.
Merci, pai cum sa spun stiu si eu ce inseamna sa muncesti mult, ca sa ajungi departe, mai ales in domeniul artelor dar eu as, vrea sa vad si tehnica de baza, sti cum vine construit mai intai si apoi detaliile, ca asa pot si eu sa copii o imagine, dar asta e mai caut, merci oricum
SoraXD întreabă:
Shadow82838 întreabă: