Cum spuneau toti, trebuie sa-ti vina pe moment.Trebuie sa ai imaginatie si simt al umorului.Sa speram cai ce in tine acolo ascuns, un raset ceva ca daca nu, nu ai nici o sansa sa auzi vre un haha din gura celorlalti! Mie imi vin replici des...da stii e fain ca le inchizi gura la ceilalti...
Cum au spus si ei, dar daca cineva se ia de exemplu de tine poti sai raspunzi Gen: sa stiic a nu ma cobor la nivelul tau sa-ti raspund la o intrebare asa stupida pentru ca m-as face de ras ...sau Cat a durat sa citesti fraaza asta de pe google ca s-o tii minte? Sau daca se ia de machiajul tau: zii gen: Macar eu am gresit 9 Un contur Sau te-ai dat cu un luci prea mult ) Macar eu am gresit ceva Minor, dar nu m-am echipat la tine de pe acum cu masca de haloween, iar daca mi-ai imprumutao, as castiga cu siguranta cea mai urata masca :8 Te pup gandeste-te pe moment ceti vine zii eu asa aastea sunt cateva replici date cand eram nervoasA)))))
Frazele amuzante trebuie sa fie originale nu copiate.trebuie sa iti vina tie pe moment cand is momente amuzante.trebuie sa fi inventiva
Simplu dai dintr-un subiect in altul dar caterinca trebuie sa o ai in sange... am drpt?
Shadow82838 întreabă: