Vin cu alte anime-uri romance si o completez pe NgrMdx.
- Sukite ii na y o
- Amagami SS (2 sez)
- Hana Yori Dango
- Nogizaka Haruka no Himitsu (2 sez+ova)
- Masiroiro Symphony
- Paradise Kiss
- Golden Time
- Clannad (2 sez)
- Kimikiss Pure Rouge
- Sakurasou no Pet na Kanojo
- Nana
- Honey and Clover (2 sez)
Vizionare placuta!
Lovely Complex. Desi nu am vazut multe anime-uri cu baza in romantism, asta mi-a placut mult.
Tot eu,
Iti recomand eu cateva care mi-au placut mult:
Kamisama kiss:mai pe la final dar na, e superb
Say i love you:sigur iti va placea
Soredemo sekai wa utsukushii:l-am terminat de curand si ce pot spune..nota 11
Itazura na kiss:are fata putin de lucru cu el dar se vor casatori si vor avea si un copil. iiii
Lovely complex
Tonari no kaibutsu-kun
Kamigami no asobi:superb, mergea si un sezon 2 da na
Si altele romance care mi-au placut:
Special a
Inu x boku ss
Earl and fairy
Kamikaze kaitou jeanne
Hanasakeru seishounen
La corda d'oro
Romeo x Juliet
Amnesia
Uta no prince sama
Diabolik Lovers
Kamisama no inai nichiyoubi
Vizionare placuta :3
Vai! Dar se pare că chiar îţi plac anime-urile romance! :o Apropo: Am văzut Diabolik lovers şi Kamigami no Asobi. La Diabolik lovers ai putea să-mi spui ce ţi-a plăcut? Eu am urmărit doar până la episodul 5 deoarece devine o porcărie... Şi bănuiesc că Kamigami no Asobi va avea un sezon 2 dar nu ştiu când. În fine, dacă vrei putem discuta prin MP. Dacă vrei...
Diabolik lovers ajunge interesant pana la sfarsit, mai ales ca eu voiam o relatie intre ea si Ayato si la final el o salveaza de la moarte si o saruta. ceea ce a fost ...damn..this is happening si mdea..pe la final e interesant.
Si sper ca Kamigami no asobi sa aiba un sezon 2, ca finalul a fost cam confuz
Păi eu bănuiesc că în zezonul 2 vor fi la aceeaşi şcoală cu ea iar şi de data asta de ce nu sa n-o cucerească careva? (Preferabil Apollon ) Devine interesant? Hmm...Mi-ai stârnit interesul să şti. Ayato? Serios? Fix cel care s-a purtat cel mai urât cu ea... În fine. Mersi! :*
Se pare ca nu mi-ai vazut postarea de la inceputul lunii.
http://www.tpu.ro/......sama-kiss/
In fine, nu asta e important.
Ma bucur, ca te-am anuntat. :D
Am vazut fooaaaarte multe, dar, in top 3, pe primul loc se afla Clannad/Clannad after story. In caz ca nu l-ai vazut. MERITA!
EmacuVictor întreabă: