Un barbat zbura cu un balon cu aer cald si la un moment dat si-a dat seama ca s-a ratacit. A coborat pana aproape de pamant si a zarit o femeie pe o pajiste. Apropiindu-se de ea, el i-a strigat:
-Fii amabila, poti sa ma ajuti? Am promis unui prieten ca ma intalnesc cu el, dar nu mai stiu unde ma aflu.
Femeia i-a raspuns:
-Te afli intr-un balon cu aer cald, la vreo 10 metri inaltime. Te gasesti intre 40 si 41 grade latitudine nord, si intre 59 si 60 de grade logitudine vest.
-Ei, probabil esti inginera de profesie! spuse omul din balon.
-Asa este, raspunse femeia, dar de unde stii?
-Pai tot ce mi-ai spus este corect din punct de vedere tehnic, dar tot n-am idee ce-as putea face cu informatiile de la tine si sunt tot in ceata. Sa fiu sincer, nu m-ai ajutat deloc. Ba chiar pot spune ca m-ai tinut pe loc degeaba.
Atunci femeia i-a raspuns:
-Dar tu trebuie sa fii director!
-Asa este, raspunse barbatul, dar de unde stii?
-Pai nu stii unde te afli si nici incotro te indrepti. Te-ai ridicat la inaltime profitand de o flama care a incins situatia. Ai facut o promisiune pe care nu stii cum ai sa ti-o tii si te astepti ca oamenii de sub tine sa-ti rezolve problema. Adevarul este ca te afli exact in locul unde te aflai cand am inceput discutia, acum 1 minut, dar brusc constati acum ca asta este din vina mea.
Un om avea un cal iar calul nu avea nimic impotriva.
Bula,ce ti-a cazut la examen?
-Tabla in cap.
-Nu va suparati, caut gara.
-Nu ma supar, caut-o.
Se intalnesc 2 cerbi. Unul cu multe coaste si altul cu multe coarne.
-Ce faci Cornele?
-Bine Costele.
De ce in calendarul lui Chuck Norris se trece direct de la 31 martie la 2 aprilie?
Nimeni nu il pacaleste de Chuck Norris!
Chuck Norris nu poarta ceas. El decide cat e ceasul.
De ce doarme Chuck Norris cu lumina aprinsa? Nu pentru ca ii e teama de intuneric, ci pentru ca intunericului ii e frica de el.
Chuck Norris nu va face niciodata infarct. Inima nu e atat de tampita sa-l atace.
Chuck Norris doarme cu perna sub pistol.
Chuck Norris a fost deja pe Marte, de aceea acolo nu exista viata.
Chuck Norris nu poate sa iubeasca, el poate doar sa nu ucida.
Chuck Norris stranuta cu ochii deschisi.
Cand merge la culcare, Bau-Bau se uita in dulap si sub pat sa nu fie cumva acolo Chuck Norris.
Chuck Norris a reusit sa numere pana la infinit. De doua ori.
Chuck Norris poate sa aplaude cu o singura mana.
Chuck Norris nu doarme. El asteapta.
Chuck Norris poate sa dea foc la furnici cu lupa. Noaptea!
Chuck Norris a lovit odata un cal in barba. Descendentii acelui cal se numesc acum girafe.
Chuck Norris s-a nascut intr-o cabana construita de el.
Chuck Norris a inghitit odata un borcan de somnifere. L-au facut sa clipeasca.
Chuck Norris doneaza regulat sange la crucea rosie, dar niciodata al lui.
Chuck Norris a ars odata o padure cand facea experimente cu apa.
Cand Chuck Norris face flotari, nu se ridica pe el, el impinge pamantul in jos.
Chuck Norris e cunoscut pentru modestia lui, dar recunoaste ca este a 8a minune a lumii.
Chuck Norris este muscat de o vipera dupa 3 saptamani de chinuri groaznice vipera a murit
Cand fiica lui Chuck Norris is pierde virginitatea el o gaseste si i-o da inapoi
Chuck s-a dezvirginat inaintea tatalui sau.
TITANICUL sa scufundat pentru ca Chuck Norris a facut bomba in piscina!
Ce este un OZN? un frezbi aruncat de CHUCK NORRIS.
Chuck noris nu mananca gem pe paine, el mananca paine pe gem.
David Guetta e urmarit de Chuck Norris pentru albumul The World is mine.
Tu traiesti pentru ca te-a lasat Chuck Norris in viata!
Doua maimute pe o creanga. una ii zice lu ailalta: ba te imping, si o impins-o
Un ginere se duce la ziua de nastere a soacrei si ii cupara un cadou.Soacra,entuziasmata si mirata in acelasi timp ii multumeste ginerelui insa vede in mana cealalta o pusca si il intreaba ce face cu ea.La care ginerele:"Pai m-am gandit ca-ti trebuie si gauri,nu?"
O babuta moare si ajunge la poartea Raiului.
Sf Petru:-Vai,mamaie, dupa o viata petrecuta in post si rugaciune, n-ai omorat o musca in viata ta...ai dreptul sa alegi unde vrei:in Rai sau in Iad.
Babuta:-Pai as vrea sa vad si eu mai intai cum e in Rai.
Intra si vede niste oameni carora li se faceau niste gauri in umeri.
Babuta:-Vai, dar de ce le faceti gaurile?
Sf.Petru:-Ca sa le bagam aripile.
Mai apoi vede niste oameni carora le faceau niste gauri in cap.
Babuta:-Dar de ce la faceti gauri in cap?
Sf.Petru:-Ca sa le montam cerculetul sfant.
Babuta:-Cred ca aleg sa ma duc in Iad.
Sf.Petru:-Cum sa te duci in Iad ca acolo o sa vina toti dracii si o sa te violeze.
Babuta:-Ma violeaza,mama,dar macar am gaurile facute.
Stiu ca ai spus ca vrei numai unul insa nu m-am putut abtine :-D.
Daca vrei mai multe cauta pe net, mai exact pe Trilulilu, bancuri de criza cu Andrei Duban(am vrut sa iti las link-ul insa nu mi s-a dat voie).
Deci: Un om este condamnat la mortea cu pietre la care Iisus vine si le zice soldatilor si oamenilor:
-- Cei care nu au pacatuit niciodata sa puna mana pe piatra.
La care dupa aceia o caramida vine spre capul omului condamtnat, apoi Iisus zice:
-- Mama,... ma disperi!
-Ce e o blonda cu 2 neuroni?
-Gravida
Fetiţa, întorcându-se acasă în prima zi de liceu către tăticul ei:
– Tată… un băiat de la şcoală mi-a spus ceva ce nu înţeleg…. mi-a spus că am parbrizul frumos, un portbagaj şmecher, nişte şasiuri tari şi amortizoare excelente… Ce înseamnă asta?"
– Nimic interesant, dar spune-i aşa colegului: dacă îndrăzneşte să-ţi ridice capota ca să verifice uleiul, o să-i rup ţeava de eşapament!
Doi purici joaca fotbal intr-o cana.La un moment dat unul zice:-Maine jucam in cupa!
Doua blonde numara bila.
CrIsSLoveCristi întreabă:
Shadow82838 întreabă: