| Ichigo a întrebat:

intrebare pentru cei care isi achizitioneaza manga de la Mangashop prin posta, ati avut vreodata inconveniente ca si manga gresita, indoita, rupta, murdara sau alte surprize neplacute? Cam cat dureaza din moment ce dai comanda sa iti ajunga manga acasa? Primesti un bilet de la posta si te duci sa platesti acolo, sau cum intri exact in posesia ei? Si daca cumperi parca peste 150 lei, transportul de 8 lei e gratuit? Si pe final, cum e treaba cu punctele acelea de reducere, pentru fiecare manga primesti anumite puncte, dar tot nu am inteles exact cum te ajuta... iti fac o anumita reducere la un anumit numar de puncte acumulat sau cum? Multumesc pentru raspunsuri, si funda pentru cel mai exact raspuns!

Răspuns Câştigător
| Miauti a răspuns:

In cazul in care o gasesti indoita sau manga e gresita ii contactezi si iti spun ei ce tr sa faci... (adica o trimiti inapoi)

"Da. Este usor sa ne inapoiezi comanda daca nu esti multumit de ce ai primit.
Conform legii, in maxim 10 zile de la primirea comenzii trebuie sa ne contactezi pentru a ne anunta ca doresti sa inapoiezi produsul. Noi iti vom rambursa contravaloarea lui dupa ce l-am primit de la tine. Nu rambursam si nu suportam cheltuielile de transport nici pentru primirea initiala a produslui si nici pentru returul acestuia."

Comanda dureaza :
Posta Romana - 9 lei : Iintre 3-7 zile
FanCourier - 19 lei : intre 1-4 zile
Iti sugerez posta romana faci economie de 9 lei.

Da primesti un ordin de plata sau ridicare. Pe acel ordin scrie sediul de unde tr sa ridici. De obicei se ridica unde posta e mai apropiata de tine.

Da daca cumperi de de peste 150 lei transportul e moca (gratuit). Nu sant sigur cu ce firma iti trimite. De obicei cu cea rapida (fancurierat) - Intrebi si iti vor raspunde la intrebari.

Pai primesti niste puncte de reducere... x% din manga... cu cat ai mai multe cu atat manga care o doresti poate fi GRATUIT.

Xpuncte / 1 manga

Eu am avut un cupon cu o reducere de 10% cand am cumparat prima manga. Iar dupa 3-4 ani le-am aratat cuponul si mi la primit.

http://miauti.blogspot.com/

0 răspunsuri: