Hi!
Si eu vreau sa dau tot la liceu de arte.Mai exact la arte plastice(desen/pictura). De ce? pentru ca nu ma pricep la arhitectura, design interior s.a.
Insa ma gandesc ca as putea la lingvistica dupa liceu si as putea sa ma lansez in alta tara. Nu stiu, momentan nu asta conteaza mai este mult timp pana atunci.
p.s. desenul tehnic nu are absolut nimic de a face cu desenele animate. poti ajunge sa desenezi doar cadre sau cladiri in manga/desene animate.
La arte plastice pe langa pictura poti invata proportiile fetei, corpului care conteaza foarte mult la creator de desene animate.
Iar la faza ''ca nu se invata carte'' depinde de tine in primul rand si de profesor. Liceele de arte se axeaza in mare parte pe profilul filologie, faci mai putina matematica, biologie, fizica si chimie. In rest majoritatea materiilor sunt aproape identice cu liceele cu profil uman (filologie).
Scuze daca am incurcat anumite date, am incercat sa explic in asa fel sa se inteleaga cat mai usor.
sper ca ti-a fost de folos cu ceva raspunsul meu.
Nu sunt la liceu, insa o ruda de-a mea a vrut sa mearga la Tonita, si o doamna a zis sa nu mearga deoarece nu se face carte. Daca doresti sa mergi la un liceu eu zic sa alegi domeniul desen tehnic, acum cum doresti si tu, de tine tine totul. Nu stiu daca te-am ajutat insa am incercat
Shadow82838 întreabă: