| BlackRaven45 a întrebat:

Pentru fanii Owari no Seraph: Mika si Yuu chiar sunt Canon, nu? 0-0 Chiar as vrea sa fie T T

11 răspunsuri:
| єχcєєℓ a răspuns:

Sunt doar 3 posibilitati.
Yuu x Shinoa
Yuu x Mika
Yuu x Shinoa x Mika
Daca nu mere cu Shinoa atunci cu Mika.Threesome ar fi prea frumos devil

| RainmakerX a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Imi place cum gandesti :) Prima si a 3-a par okay.
Totusi... Yuu x Shinoa & Mika x Sangu ar fi mai fain =)) Mai multa actiune intr-un singur anime.
http://es.owari-no-seraph.wikia.com/wiki/Mitsuba_Sangū

Vedem noi in in iarna ce se intampla in sezonul 2...

| BlackRaven45 explică (pentru єχcєєℓ):

Gah. Yunoa. Bleah. Prefer sa ramana cu Mika =]]

| єχcєєℓ a răspuns (pentru RainmakerX):

Mai bine faceau 24/25 de episoade in loc de 2 sezoane ca tot aia era si poate iesea mai fain si era mai popular.

Ai perfecta dreptate aici...am vazut anime-ul asta intr-un week-end, ce naiba...Nu stiu, am asa o presimtire ca o sa-si bata joc de sezonul 2. :/

Eu am citit manga si nu au fost diferente prea mari in anime.De exemplu partea cand au explicat faza cu pastilele alea in anime erau intr-o masina iar in manga nu mai stiu ce s-a intamplat dar parca erau in mers se duceau undeva pe jos laughing
Nici primul sezon n-a fost prea reusit.Animatia mi s-o parut cam ciudata si nu s-au intamplat multe chestii.Dar dupa primul episod cum sa nu te uiti in continuare?

Eu m-am uitat doar pentru ca am crezut ca Mika e fata ______mare dezamagire T_T Pe bune, cine pune numele Mikaela unui baiat?

Multi baieti au nume de fete si invers in anime.Asa ca nu e ceva nou laughing

Da insa la un moment dat puteam sa jur ca Mika este fata si ca o sa ramana cu Yuu 4 ever rolling on the floor

Eh, asteptam sezonul 2, vedem atunci ce se intampla big grin

| Coloringthevoid a răspuns:

Canon adica yaoi?

| Nanami利 a răspuns (pentru Coloringthevoid):

Canon adica vor ramane impreuna la sfarsit sigur.

Întrebări similare