Am si eu cateva:
1."Stii cand mergeam noi 2 cu trenu, si eu scoteam fundul pe geam si tu capul, si lumea zicea ca suntem gemeni?"
2.Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand deschizi gura incepe un idiot sa vorbeasca.
3.Mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?
4. Orice fata are dreptul sa fie urata, dar tu abuzezi de acest drept.
5. Spune tot ce stii. O sa iti ia doar 10 secunde.
6.Nu imi multumi ca te-am insultat, a fost o placere.
Cam atat.
1. iti dau un pumn iti imprastii nasu pe fata.
2. Ai vorbit sau te-ai basit?
3. salam mananci salam asculti
4. la ce gauri ai pe fata zici ca esti tinta de darts
5. Ce nas ai! zici ca e coltuc de paine 6. Ce nas ai! zici ca e cioc de corb
E una,, daca ma cobor la mintea ta dau de petrol",,, sa nu te strambi in oglinda, ca se sparge" sper ca am ajutat. Fundita?
1. Sunt sigura ca ai un creier care se simte ca nou, din moment ce nu l-ai folosit niciodata!
2. Daca nu ti-ai fi cunoscut parintii, mi-ar fi parut rau pentru tine, dar nu si pentru ei.
3. Nu poate sa spuna nimeni ca nu ai absolut nimic, pana la urma ai tone de complexe!
4. Daca ar fi sa-i omoram pe toti aceia care te urasc, n-ar fi crima, ar fi genocid!
5. Se pare ca ii subestimezi serios pe cei din jurul tau daca ii poti considera egalii tai …
6. Uite, eu nu cred ca esti prost. Dar ce mai conteaza umila mea parere impotriva altor atatea mii?
7. Lumea spune ca esti un idiot perfect. Eu zic ca nu esti perfect, dar cred ca te descurci binisor…
8. Oamenii obisnuiti traiesc si invata. Tu … doar traiesti.
9. Am auzit k ai facut transplant de creier si k, dupa operatie, creierul te-a respins.
10. Stiu k romantismul scoate tot ce ai mai bun din tine – marlania!
11. Faci ce vrei, e viata ta, dar mai bine ne-ai da-o noua.
12. Am auzit k dupa ce te-a vazut la nastere, mama ta a decis sa te lase pe treptele politiei, si sa … se predea.
13. Conversatiile tale sunt ca valurile marii, imi fac greata.
14. Am auzit k ai par pe piept si k asta nu e nici pe departe singura asemanare cu Cave Man.
15. Imi dau seama mereu cand minti – ti se misca buzele.
16. Nimeni nu ar trebui pedepsit pentru un accident din nastere, dar tu esti prea epava pentru a nu fi taxat.
17. Esti bun in tot ce faci. Si tot ce faci e sa-i convingi pe oameni ca trebuie sa te urasca.
18. Reusesti mereu sa-ti mentii capul la suprafata apei – imi dau seama dupa culoarea ei.
19. Stiu k te-ai duce pana la capatul lumii pentru mine, dar oare ai ramane acolo?
20. Am auzit ca s-a inventat un nou tip de sicriu doar pentru tine. E pentru oameni care sunt morti de la gat in sus.
''-Buna,cati ani ai?
-9, de ce?
-Frate..Imi pare foarte rau de mama ta.
-Dece?
-A trebuit sa te suporte 9 ani.''
Eu singur am inventato.; D
-ai un nas, zici ca-i maneru' de la tigaie
-e turnul Pisa? ...nu,e gatul tau
-ai un spate, zici ca-i cutia milei
-pe fruntea aia cubor cu sania in fiecare iarna
-daca iti scot mucii din nas hranesc porcii 3 zile
-ai o fata de masa, zici ca te-a calcat tiru'