| PattyC a întrebat:

am auzit de animeul fairy tayl si as vrea sa ma uit si eu intrebarea mea este merita sa ma uit daca da imi spuneti si mie cum este: amuzant romantic sau de actiune, imi puteti spune ce se intampla in el?

3 răspunsuri:
| 0Denis0 a răspuns:

Pai iti zic eu merita sa il vezi e are si comedie actiune si un pic de romanta uneori ( chiar si sub forma de comedie asta). Actiunea in general se petrece asupra catorva personaje ce apar mai des printre care si Natsu care este un ucigas de dragoni (acestia sunt persoane ce au puterea de a infrange un dragon dar au si fost crescuti de dragoni) si care fac parte din breasla Fairy Tail(personajele). Pai e foarte mult de explicat dar cel mai bine este sa il vezi ti-l recomand cu placere.

| Huruse a răspuns:

Eu l-am privit si mi-a placut.Este vorba desptre niste magicenii din mai multe ghilde. Fairy Tail este una dintre numeroasele ghilde. Aici se formeaza o echipa (Natsu, Erza, Lucy, Gray, Happy si mai tarziu Juvia) si pleaca sa indeplineasca mai multe misiuni.E presarat cu de toate, comedie (personajele sun comice rau -la unele episoade radeam pe burta), dragoste(automat personajele se vor indragosti) si evident actiunea.Iti recomand sa-l privesti daca-ti plac animeurile.

| PattyC explică (pentru Huruse):

Dar sigur naruto este mai frumos decat fairy tail am dreptate pentru ca ni pre imi plac dragoni imi plac anime-urile gen naruto