Daca itachi nu si-ar fi ucis clanul sasuke nu ar mai fi plecat, dar nici nu ar mai fi fost prieten cu naruto, pentru ca ei s-au apropriat datorita si singuratatii... oarecum se intelegeau unul pe altul din cauza asta, iar sasuke nu ar mai fi avut acelasi temperament si cred ca itachi ar fi fost favorit la postul de al 6-lea hokage(dupa tsunade). oricum, s-ar fi gasit o metoda de a face animeul frumos, chiar si daca itachi ramnea in sat
Este adevarat ce spui, dar eu spun ca nu ar mai fi fost asta trist si de frumos. Dar era bine daca nu murea.
Nu cred ca era asa de tragic si frumos deci daca itachi nu isi omora clanul nu ma mai uitam la naruto pentru ca n-ar fi asa de frumos.
Da stiu, dar imi pare rau ca el a murit si a ajuns papusa lui "kabuto" sa spunem asa, si da nu are mai fi asa tragic si de frumos.
O sa vezi tu ca Itachi nu va mai fii papusa lui Kabuto
Da, sunt sigur.^_^
Daca Itachi nu si-ar mai fi ucis clanul e posibil ca Konoha sa nu mai fii existat deoarece din cate imi amintesc clanul Uciha planuia o lovitura de stat
Pai de fapt iau ucis din cauza ca ei erau prea puternici, si le era frica "daca imi amintesc bine, sa nu spun o prostie" ori sa se alieze cu alte sate sau criminali impotriva lor, or sa ii distruga din interior.