Top 5 (al meu persoanl):
1. Nana
2. Mirai Nikki
3. Special A
4. Romeo X Juliet
5. Vampire Knight
Okey,deci:
Sukitte ii na eu(aici robotelul v-a corecta )
Tonairi no kaibutsu-kun
Kami-sama Hajimemashita
Kaichou wa maid-sama
Itazura na kiss
Brothers Conflict
Special A
Tonagura
Toradora
InuYasha
Inukami!
Omamori Himari
Nana
Ouran high school Host Club
Sora no Otoshimono(2 sezoane)
SankaRea
Uta no prince-sama (2 sezoane)
Shakugan no Shana(4 sezoane)
Zero no Tsukaima(4 sezoane)
Inu x Boku SS
Lovely Complex
Bokura Ga Ita
Mirai Nikki
Zero no Tsukaima
Itazura na Kiss
Kaichou wa Maid-sama
Clannad
Haiyore! Nyaruko-san
Spice & Wolf
Special A
Ouran Koukou Host Club
Karin
Asu no Yoichi
Uta no Prince-sama Maji Love 1000%
Amnesia
Brothers Conflict
Hiyokoi ( 1 ova )
Sukitte li na eu
Kirarin Revolution
...
- Kaichou wa maid sama - cred ca toti il stiu
-Special a
- Kamisama hajimemashita - Tomoe
Zero no Tsukaima
Itazura na Kiss
Kaichou wa Maid-sama
Clannad
Haiyore! Nyaruko-san
Spice & Wolf
Special A
Ouran Koukou Host Club
Karin
Asu no Yoichi
Uta no Prince-sama Maji Love 1000%
Amnesia
Brothers Conflict
Hiyokoi ( 1 ova )
Sukitte li na eu
Kirarin Revolution
Air
Lovely Complex
Kimi no Iru Machi: Tasogare Kousaten ( 2 ova-uri)
Kiniro no Corda
Pentru mai multe informatii cauta-le pe mal. Aproape toate sunt traduse in romana iar cele care nu sunt se gasesc cu sub in engleza. Vizionare placuta! ^^
Omamori Himari
Hagure Yuusha no Estetica
freezing
Infinit Stratos
Dakara Boku wa, H ga decinai
Hyakka Ryouran Samurai Girls (Sez 2 tocamai a aparut)
Hentai ouji to warawanai neko
Gift eternal reinbow
-tasogare otome x amnesia (un baiat ajunge sa se indargosteasca de o fantoma, incearca-l cred ca o sa-ti placa)
-zero no tsukaima(un baiat din zilele noastre ajunge sa fie transportat in alta lume de vrajitori, si acolo o cunoaste pe Louise de la Valiere, cea de care se. intelegi tu)
-Itazura na Kiss(despre doi unul inteligent si ea mai putin, arata viata lor cum ajung sa se casatoreasca)
-Mashiro -iro simfony( este un triunghi amoros, dar pana la urma alege pe una din ele; nu la sfarsit)
To love ru: are 3 sez, gen: echii cat cuprinde, romance, comedy, harem, school life, shoune-ai. Este despre un baiat Rito care ajunge sa fie logodnicul unui extraterestu Lala. In principal e cu multe fete si doar un baiat. In cam toate episoadele sunt faze in care apar "without clothes". Merita vazut.
MM! doar 1 sez trebuie sa apare sez 2 anul asta in noiembrie. Gen:echii, romance, comedy, action.
Ii despre o fata care indeplineste dorintele elevilor care vin la clubul ei.
Si personajul principal este un baiat masochist, care ajunge sa se... intelegi tu.
High school of the dead:
doar 1 sez; gen: echii, romance, zombie, guns.
Ii despre un virus care se raspandeste si toata lumea se transforma in zombie. Personajele principale sunt 2 baieti si 4 fete; care reusesc sa supravetuiasca. ai ce vedea in afara de zombi in unele secene
Btoom: 1 sez; gen: romance, action, drama, gun
ii despre un joc in care sunt alesii mai multi civili si li se da la fiecare niste bombe mici, trebuie sa se omoare intre ei pentru a scapa de pe insula. Personajul principal este un baiat care gaseste pe fata cu care se casatorise intr-un joc, si ajung sa se cunoasca si sa supravetuiasca impreuna
Fundita?
Inukami, Inuyahsa, Clannad, SAO, Kamisama hajimemashita, Kaichou wa maid sama, Dance in the vampire bund, Itazura na kiss, Toradora, Tonagura, Fruits Basket, Infinite Stratos, Rosario + Vampire, Uta no prince sama, They Are My Noble Master, Ouran High School Host Club, Sukite li na eu
Shadow82838 întreabă: