Trei frati crestini se aduna la casa unuia dintre ei sa se roage si sa isi marturiseasca pacatele in speranta ca vor scapa de ele.
Incepe primul si zice: Fratilor eu am o problema cu alcoolul, beau cate putin pe ascuns cand nu ma vede nimeni, mananc foarte multe bomboane mentolate sa nu se simta, incerc sa fentez pe toti cat se poate. Abia astept si acum sa ies de aici sa beau o tuica mica. Ceilalti il compatimesc si se roaga pentru el sa scape de viciu.
Incepe al doilea si zice: Fratilor eu am o problema cu fumatul, fumez cate o tigara cand nu ma vede nimeni, mananc si eu foarte multe bomboane mentolate sa nu se simta, si incerc si eu sa fentez pe toti cat se poate. Abia astept si acum sa ies de aici sa fumez o tigara. Ceilalti il compatimesc si se roaga pentru el sa scape de viciu.
Incepe al treilea si zice: Fratilor eu am o problema cu barfele, abia astept sa ies de aici sa le zic la toti tot ce am auzit.
Un tip isi revine dintr-o coma profunda de 7 luni. In tot acest timp, sotia lui a stat zilnic lînga patul lui. La cateva zile dupa ce si-a revenit, isi cheama sotia:
- Draga mea, ai fost alaturi de mine în toate nenorocirile prin care am trecut: cand am fost concediat, m-ai sprijinit enorm; cand afacerea mea a dat faliment, ai fost langa mine; cand am fost impuscat, ai stat alaturi de mine; cand ne-am pierdut casa, ai fost tot langa mine; cand sanatatea mea s-a subrezit, m-ai sprijinit permanent. Stii ceva?
- Ce sa stiu, dragul meu? intreaba ea zambitoare.
- Cred ca imi porti ghinion!
Ce zice sotul programator: Sotia: Ai facut cumparaturile? Sotul: Bad command or file name. Sotia: Dar te-am rugat de dimineata. Sotul: Syntax Error. Abort? Sotia: Nici macar noul televizor? Sotul: Variable not found. Sotia: Bine, da-mi cartea de credit, merg eu la cumparaturi. Sotul: Sharing Violation.Access denied! Sotia: Tu vorbesti serios, glumesti sau incerci sa ma enervezi? Sotul: Too meny parameters... Sotia: Cum de m-am maritat eu tocmai cu tine? Sotul: Data type mismatch. Sotia: Dar salariul cand il iei? Sotul: File in use.Try later. Sotia: Ma faci sa ma intreb ce insemn eu pentru tine? Sotul:Unknown Virus.
S-a dus James Bond intr-o padure, si deodata intalneste un melc;
j.b.: hy, I am James, James Bond!
melcul: hy, I am Melc, Melc Codobelc
James Bond intra intr-un bar, unde la o masa o tipa blonda, superba, statea la o masa.
J.B.: Bond, James Bond.
Ea: Off, *** Off.
O broscuta testoasa se urca in varful unui copac si se arunca in gol. Se repeta faza de vreo trei ori. Intre timp, pe o creanga alaturata, 2 pasari vorbesc:
-Iubito, nu crezi ca e timpul sa-i spunem ca e infiata?
Un cuplu de francezi nu are copii. Pana la urma sunt indemnati sa vorbeasca cu un doctor american. Cei doi soti ajung in America, obtin o programare la consultatie. Cum ei nu stiau engleza si nici doctorul franceza nu au alta solutie decat intelegerea prin gesturi. Doctorul le mimeaza ca vrea sa-i vada in "actiune".
Un pic jenati cei doi soti trec la "treaba".
Doctorul ramane un moment cu bratele incrucisate si dintr-o data stiga:
-STOP! Merge la birou si scrie o reteta.
Foarte fericiti cei doi se intorc la Paris, intra in prima farmacie unde intreaba farmacistul:
- Aveti Triteoterol?
Perplex, farmacistul reflecta putin. Triteoterol, triteoterol, nu, nu am asa ceva.
- Sunteti sigur, uite reteta primita de la medic.
- Ei, dar ati citit aiurea, aici scrie: Try the Other Hole!
Cum tii o blonda ocupata toata ziua? O duci intr-o camara rotunda si ii spui ca in colt se afla 100 de $.
SCRISOAREA UNEI MAME BLONDE CATRE FIUL EI
Draga fiule, Iti scriu aceste randuri ca sa stii ca iti scriu. Daca primesti aceasta scrisoare inseamna ca a ajuns cu bine. Daca nu o primesti, atunci sa ma anunti pentru a ti-o mai timite o data. Iti scriu incet pentru ca stiu ca tu nu citesti prea repede. Acum cateva zile tatal tau a citit ca marea majoritate a accidentelor se petrec la o distanta de un kilometru de casa. De aceea ne-am hotarat sa ne mutam mai departe. Noua casa este minunata; are si masina de spalat, dar nu stiu sigur daca merge. Ieri, am bagat lenjeria in ea, am tras de maneta, si de-atunci n-am mai vazut-o. Vremea pe aici nu e foarte rea. Saptamana trecuta n-a plouat decat de doua ori. Prima data, ploaia a tinut 3 a doua oara 4 zile. Apropos de vesta pe care o voiai, unchiul Petre mi-a spus ca daca o trimitem cu nasturi, cum sunt ei grei, o sa coste mai mult; atunci am taiat nasturii si i-am pus in buzunar. In sfarsit, l-am ingropat pe bunicu'; l-am gasit cand ne-am mutat. Era in dulap din ziua in care a castigat la 'De-a v-ati ascunselea'. Sa-ti mai zic ca alaltaieri, a explodat bucataria si tatal tau si cu mine am 'zburat' din casa. Ce emotie! a fost pentru prima data dupa multi ani cand tatal tau si cu mine iesim impreuna undeva. A venit doctorul sa vada daca suntem in regula, si mi-a pus un tub din sticla in gura. Mi-a zis sa nu vorbesc 10 minute. Tatal tau s-a oferit sa cumpere tubul acela. Si daca tot vorbim de taica'tu, te anunt ca si-a gasit de lucru, e foarte mandru de asta. Lucreaza peste aproape 500 de oameni. L-au angajat sa tunda iarba in cimitir. Sora ta Julia, cea care s-a casatorit cu sotul ei, a nascut in sfarsit, da' nu stim inca sexul copilului. N-as putea inca sa-ti spun daca esti unchi sau matusa. Taica'tu intrebat-o pe sora-ta Lucia daca mai este insarcinata. Lucia i-a zis ca da, in 5 cinci luni de-acum; atunci taica'tu a intrebat-o daca era sigura ca era al ei. Ea i-a spus sigura ca da. Ce fata sigura, cata mandrie! Asa fata, asa tata! Varul tau Paul s-a casatorit si se roaga in fiecare zi in fata sotiei lui. E fecioara! Nu l-am mai vazut de mult pe unchiul Vasile, ala care a murit anul trecut...Cel mai rau e fratetu' ala' mic, Ionut. A incuiat masina si a lasat cheile inauntru. A trebuit sa se duca pana acasa sa aduca dublura ca sa ne scoata pe toti de acolo. Bine, fiule. Nu pot sa-ti trec adresa pe plic pentru ca n-o stiu. De fapt, ultima familie care a locuit aici, a plecat cu numerele pentru a le pune la noua adresa. Daca o vezi pe Margareta, transmite-i salutarile noastre. Daca n-o vezi nu-i spune nimic. Mama ta care te adora, Antoaneta. P.S. Aveam de gand sa-ti pun si niste bani, dar deja am inchis plicul.
Buna!
1. Ce spun diferite femei, din diferite tari cand sunt prinse in flagrant delic: Englezoaica: " John, tu esti un gentelmen, asa ca inchide usa pe dinafara". Frantuzoaica: "Jean, ce-i al tau e pus deoparte". Unguroaica:"Ianos, tu crezi ce vezi, sau crezi ce-ti spun eu?" Romanca: "Ioane, numai in cap nu da!
2. Un politist merge imbracat in civil la o stana. Stiind cate oi sant in turma ii spune ciobanului: - Bade, pai pariu pe-o oaie ca ghicesc cite oi ai? Ciobanul accepta, politistul ghiceste. Isi alege o oaie sa da sa plece. Ciobanul zice: - Omule, imi dai oaia inapai daca ghicesc ce meserie ai? Politistul accepta. Ciobanul ii zice: - Esti politist! - De unde stii? - pai, in loc oaie mi-ai luat cainele.
Era odata un cocos care in fiecare seara mergea la gaini,pe toate le iubea,doar pe una o lasa ultima si, la final, ii smulgea cate o pana.Se petrece evenimentul asta o perioada lunga de timp pana intr-o seara cand vine gaina si-l trage de-o parte:
"Uite ma,vad ca in fiecare seara te tot duci la gaini,le iubesti, le face toate cele, doar la mine vii si imi tot smulgi pene.De ce faci asta? Sunt chiar asa urata?"
"Nu puicuto, pe tine te vreau goala!"