Orange(a lui Takano Ichigo, pentru a nu fi confundată cu alte manga)-este într-adevăr o poveste de dragoste, însă una tristă cred eu.De asemenea, manga are la momentul de faţă doar 9 capitole,fiind în hiatus şi neştiind când va fi continuată.Dar merită să citeşti capitolele apărute.
Kimi ni Shika Kikoenai-este una dintre favoritele mele.Aş putea spune că este o poveste adâncă? Este foarte interesantă, dar care cu siguranţă nu te va face fericită.
Hibi Chouchou-este o manga cu o artă foarte drăguţă şi cu o poveste destul de interesantă.
Koibana! Koiseyo Hanabi
Taiyou no Ie-este una dintre primele shoujo manga pe care le-am citit şi povestea este drăguţă.
Last Game-o poveste tipică de dragoste din punctul meu de vedere:băiatul bogat se îndrăgosteşte de fata săracă.
Tonari no Kaibutsu-kun-cred că manga este mult superioară anime-ului, şi povestea este chiar bună deci cred că ar trebui să o citeşti.
Switch girl-o poveste poate ciudată, despre o fată cu două personalităţi ce se îndrăgosteşte
Hotarubi no Mori e-este de fapt o colecţie de oneshots, patru poveşti diferite care însă transmit aceeaşi emoţie.Este manga care m-a introdus în lumea shoujo, şi merită citită.
Wagahai wa Yome de Aru-de asemenea o colecţie de oneshots, foarte drăguţă.
Koe no Katachi-este un oneshot care m-a impresionat! Te va întrista pe parcurs, dar în cele din urmă totul se termină cu bine.
Salut!
Încearcă Watashi ni xx Shinasai (manga)
Restul de pe aici sunt plictisiotare...yes offense
Nana,DN Angel, Vampire Knight, Inuyasha,Rosario Vampire,Highschool DxD, Gravitation [yaoi], Paradise kiss, Kilari, The Melancholy of Haruhi Suzumiya, Lucky Star, cam atat vizionare placuta !
Http://www.google.ro/......Http?/url poti sa te uiti aici sunt manga pe genuri si in romana. Sper ca te-am ajutat!