| CrowUp a întrebat:

Sunt nou...am primit contul de la un prieten.as vrea sa va prezint un trailer al unui film de al meu pe care urmeaza sa-l fac astept orice comm ajutatoare
Linkul catre trailer : http://goanimate.com/movie/0m8ccxk_ns2U/1

6 răspunsuri:
| CrowUp explică:

Mah,zici ca e scos din buda sincerlaughing repede sa te dai interesant ti-ai facut cont buey.esti varza... nici nu stii folosii bine goanimate-ul fa pashi *considera ca nu mai sunt cele 2 necomicuri neamuzante...nedistractive*.Deci altcineva?

| DeeDee a răspuns:

Aceste animatii de pot downloada dupa ce le termini sau se pot vizualiza numai pe site? Pentru ca o animatie rapida ar fi foarte tare - singurele griji raman scriptul si voice actingul.
Am de criticat ceva: scrisul ramane prea putin timp pe ecran ca sa pot privi tot si trebuie sa pun pauza la tot pasul. Ideea este buna; nu stiu ce posibilitati ofera goanimate in materie de editare video si audio, deci nu am sa comentez tranzitiile si muzica. Well, GG!

| ShiFT_7270 a răspuns:

E varza, daca faceam eu, il faceam de 1000 de ori mai bine numai cu flashu

| ShiFT_7270 a răspuns:

Mah nu mi-am facut cont, ca nu sunt prost sa pierd o jumatate de ora facand un cont, m-am conectat cu facebook-ul laughing Si asta a fost facuta la repezeala, oricum stiu mult mai bine sa fac din astea, seamana cu after effect, asa ca.

| CutenessOverLoaded a răspuns:

Salut! Imi place foarte mult trailerul pe care l-ai facut!
Ai putea face si un trailer al filmului Lebada Neagra, si sa mi-l dai si mie?
Iti multumesc anticipat!happy