anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am nevoie urgent de cele mai tari pacaleli(nu farse). va rog daca se poate ceva de facut pacaleli pe mess.si sa nu intrecem masura.si daca se poate ceva pentru fratele meu... dau funda la cel care a functionat! va rog raspuns rapidddd

10 răspunsuri:
| EvangelineDS a răspuns:

Jet la timp liber. unde e comicul?

| LiDa6gV a răspuns (pentru EvangelineDS):

Tu spui asta la fiecare intrebare daca nu-ti convine pleaca tu

| EvangelineDS a răspuns (pentru LiDa6gV):

Spun asta la fiecare intrebare de la comics si o spun in continuare jet de la comics e categorie de comicuri nu de farse

| LiDa6gV a răspuns (pentru EvangelineDS):

Pai cred ca tie parintii si prietenii(daca ai sau sti ce inseamna ) numai asa iti zichappy. deja imi imaginez :-mama...;-jet din fata mea! /-tata...;-jet de aici!

| EvangelineDS a răspuns (pentru LiDa6gV):

Tipic oamenilor ca tine sa incepi sa injuri de familie.pana la urma tot asta iti zic :jet scro@f@ ordin@r@ de pe comics

| Aleeeecs a răspuns (pentru EvangelineDS):

D-ne. voi suntezi chiar asa.nu va-ati dat seama ca era 1 aprilie

| EvangelineDS a răspuns (pentru Aleeeecs):

Comics=comicuri
unde e?

| LiDa6gV a răspuns (pentru Aleeeecs):

Lasa ca e doar o distrusa nu stiu unde a vazut injuraturi in comm-ul meu de mai sus... in fine ea la toti zice asa

| Aleeeecs a răspuns (pentru LiDa6gV):

Las-o sa creada ce vrea. tu stii ca doar parerea ta conteza si nu lua in seama porcariile pe care altii le spun

| robijam a răspuns:

Ia o punga umpleo cu apa pune-o pe usa si leag-o de clanta cu o ata pe jumatate taiata ca atunci cand deschide usa sa se rupa ata si sa i cada in cap laughing.