O intrebare destul de buna avand in vedere deriva in care se afla tara noastra. Sa incep cu subiectul pentru care am mai putin de spus. Emo sunt doar niste cazuri patologice, copilasi rasfatati peste masura care nu stiu definitia durerii, suferintei si au impresia ca daca s-au despartit de iubitelu' trebuie sa se refugieze intr-un colt si sa scoata cat mai multa hemoglobina. In 90% din cazuri sunt doar fiinte lipsite de atentie si o cersesc din plin ca niste caini flamanzi din fata macelariei. Acum sa trecem la subiectul mai important care ar trebui abordat din plin. Cocalarii si pitipoancele sunt definitia prostiei crancene, lasitatii, falsitatii si imaturitatii. Sunt niste creaturi lipsite de orice fel de ratiune, niste trepanati ordinari care ne-au distrus tara bucata cu bucata, ca niste paraziti ordinari. Ei sunt sub limita acestei societati si nu se vor incadra in ea niciodata. Au vocabular de oala si nu gandesc aboslut deloc.Sa iti dau un exemplu. Imbecilitatea cu "ke may faci".Un om care a abordat acest vocabular prin care spala pe jos cu limba romana nu da dovada decat de prostie crancena deoarece originile acestui stil care a devenit un trend prin care sa isi marcheze "smecheria" sunt situate la simplele prescurtari care au fost apoi interpretate de idioti, evident. Eu sunt de parere ca locul lor este in lagar, nu se pune problema de impuscat deoarece consumam gloante si oricum stam prost cu economia si resursele militare. In orice caz aceste creaturi care ne-au spurcat patria si ne-au zgariat drapelul cu ghearele lor roz bombon trebuiesc starpite deoarece capata iz de virus...de epidemie.
Oh dear,fiecare are stilul lui,fiecare are sufletul lui care ii defineste personalitatea,fiecare se imbraca cum doreste si toti suntem de acord cu asta si traim ca o comunitate perfecta si non-conservatoare.
No fuckin' way,fiecare este judecat dupa cum se imbraca,nimeni nu se uita la personalitatea ta sa-ti zica "Oooh, ce personalitate frumoasa ai!" sau "Uau, mi-as indesa madularul in personalitatea ta!". Toti retarzii spun "am propriul meu stil" yeah right.Asa ca, raspunsul final la intrebarea ta este: placinta radical din tiramisu. Just sayin'.
Emo. I mean, piţiurile sunt nişte fufe cu buze umflate cu pompa, cu curu' mare şi vorbesc şi se comportă "şucar".
Emoiştii sunt nişte oameni care toată ziua umbşă prin cimitire, îţi scot maţele din mână cu lama, se îmbracă în negru, coafuri ciudate, ascultă metal şi din astea. Piţiurile asultă numai Inna şi prefăcute din astea.
Vorba lui •Crazyfish, din emo poţi să îţi revi, dar din piţi never.
Cel mai bine e să nu fii niciunul.
Mai bine pitzi.Cand esti Emo te omori singur, dar daca esti pitzi te omoara altii.nu stii cand.asta-i avantajul
Mai bine mort.Nu te supara pe mine, dar am o antipatie asupra celor doua stiluri
Nu ma supar pe nimeni, eu am pus intrebarea sa vad fiecare am ce stil ar vrea sa aiba . Noapte buna; *
Pai cele care adopta stilul "emo" sunt pitzi pentru ca emo nu e un stil ci o categorie de oameni emotivi care au nevoie de ajutor si intelegere. Insa toate pitipoancele au inceput sa-si puna avatare emo, sa-si ia statusuri de pe net care exprima furia, dorinta de sinucidere, machiajul acela care accentueaza extrem de tare ochii si vestimentatia cu negru si roz. Ele asa se cred mai "smechere", insa lumea nu intelege ca oamenii cu adevarat "emo" trebuie ajutati intr-un fel sau altul, sfatuiti si sa-i ajutam sa nu mai sufere. Sunt oameni sensibili nu cu un stil desprins din avatare si fundite roz combinate cu par negru si machiaj de 3 tone pe ochi...
Nici una, nici alta. Mai bine sa fiu eu insumi, intr-un mod original, simplu, echilibrat.
Draga mea, cum te simti tu bine sa fii?! Aceea este cea mai buna alegere, daca este decizia ta! Sa fii Emo se presupune ca este la moda, dar la ce folos? sa arati tuturor ca suferi, ca iti place negrul, ca esti o necurajoasaa?! Sa fii pitzi? De ce? Doar pentru simplu fapt ca asa au ajuns `vedetele` noastre de la televizor. Sa iti zic un secret: baietilor nu le place o pitipoanca, singurul lucru care l-ar putea dori de la ea ar fi distractia (sexul, sau sa se etaleze cu ea in oras pentru ca e buna!). Mai bine esti asa cum simti tu sa fii. Creaza-ti propria identitate, sa ai o personalitate unica, cauta un cuvand care sa fie pe muchia dintre aceste doua: mai curajoasa decat o Emo si frumoasa, aranjata si stilata precum o pitipoanca.
Sper ca ti-am fost q cv de folos.
Sa ai o seara cat mai buna!
Te pup :*
Emo! logic! pitziposncele sunt niste fufe care consuma o trusa de make-up pe zi si care nu au nicio treaba cu nimic, ca doar...le intretin iubitzii fotbalisti.Eu sunt Emo! Si nu imi e rusine cu asta Cine ma critica e pitzi
Doamne ce naiba aveti mai cu stilul asta emo. ce credeti ca e bun la el? ca ce esti un drogat care nu infrunta realitatea si se taie si fumeaza?!?!?!? spuneti-mi si mie fratilor ca nu inteleg! ce credeti ca rezolvati daca sunteti emo?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! chiar asa de prosti sunt unii pentru ce esti emo? emo=fatalau imputit badaran plangacios si altele....mai bine pitzi
Emooooo... pitzi e urat pentru ca is prea multe si baietii isi bat joc de ele.
Pitzi ei sunt niste drogati retardatii fara viata sociala care nu stie ce insemna viata.
Buna!mai bine sa fi emo decat pitzi sa se foloseasca toti de tine sau mai bine ar trebui sa ai stilul tau propriu, sa nu te iei dupa altii.Trebuie sa fi cum te simti tu bine sa fi nu cum iti zic altii.fiecare se imbraca cum vrea, are personalitatea lui...deci...