Si mie mi s-a intamplat asta, dar de exemplu daca dai pe un episod si nu-ti merge, atunci mergi direct la sursa(animekage de obicei foloseste peteava sau trilulilu), adica dai click pe video chiar daca nu-ti merge si te va trimite la unul dintre cele 2 site-uri mentionate(depinde ori pe teava, ori trilulilu) si dupa poti sa vizionezi linistit ca va merge(mie una mi-a mers de fiecare data de cand nu mai functioneaza animekge-ul ). Sper ca te-am ajutat!
Mersi,cum de nu mi-am dat seama
Am vazut mai multe intrebari legate de treaba asta asa ca m-am uitat sa vad ce se intampla.
Toate episoadele anime nu sunt uploadate pe animekage, ci pe un site menit pentru streaming online (cam asa cum e youtube), fiecare cu un player al sau care e la fel, indiferent de site-ul de pe care e vizionat. Din cate vad, problema este cu un astfel de site, acesta avand se pare probleme, insa nu este singurul site care ofera asta. Sunt mai multe astfel de site-uri de streaming, iar site-uri gen animekage doar aduna episoadele care sunt pe astfel de site-uri de streaming, oferind link sau chiar playerul site-ului pe care se gaseste episodul.
Ar trebui ca pe animekage sa fie optiunea de a viziona un anime folosind alt site, alta sursa, imediat deasupra playerului cu episodul anime, asta daca mai stiu ei de un site care sa aiba anime-ul respectiv.
Te inteleg frate oricum se scot episodele sa bage altele dar sunt 2 tipuri de animekage
mai jos de prima mpagina este pagina de rezerva si acolo merge 100%