| Crazyycoffedrop a întrebat:

Buna TPU!kiss Am o intrebare... sunt sigura ca, atunci cand ati fost mici ati facut vreo boacanalaughing A mea a fost cand aveam vreo 4 - 5 ani si mi-a fost foame ,in mintea mea de copil crezand ca ouale din frigider sunt fiertelaughing si am luat un ou din frigider si l-am scapat pe jos laughing dandu-mi seama ca defat este crudlaughing si am folosit vreo 3 prosoape ca sa curat,iar cand mau intrebat parintii ce am facut am spus "Nu stiu ce s-a intamplat..."rolling on the floor .Intrebarea mea este Care a fost cea mai mare boacana pe care ati facut-o cand erati mici? laughing FUNDA pentru cea mai amuzantatongue

Răspuns Câştigător
| Bubuliinaa a răspuns:

Pai cand eram foarte mica de obicei lesinam inainte sa cad ca imi era frica de durere rolling on the floor mancam colturile de la pereti mancam pamant rolling on the floor asa si o intamplare tare? Pai... cand aveam vreo nu mai stiu laughing oricum abia invatasem sa vorbesc si mama avea foarte multe carti eu aveam boala sa desenez orice sa mazgalesc peretii erau plini de ruj si oja rolling on the floor mda ma rog si.intr.o zi am luat o carte am mazgalit.o am am rupt foile si le.am aruncat dupa mama citea cartea.si ma intreaba " Andreinam de ce lipsesc foi din cartea mea? " la care eu " am scris puppy dog eyes " rolling on the floor)))))

13 răspunsuri:
| Cristianne a răspuns:

Care era partea amuzantă?

| lascuiulian92 a răspuns:

Cand aveam 5 ani eram prin curte cu tata. El facea o cusca pentru cainele pe care doar ce il adusese si eu am luat ciocanu de jos si bateam in tot ce apucam, ma prefaceam ca repar diferite lucruri... pana cand la un moment dat am scapat ciocanu in fata bunicii care statea in prag curatand cartofi. A stat saraca 2 zile in spital din cauza mea cu buza de jos sparta laughing). Dumnezeu s`o ierte ca acu e moarta :-(

| AndreiPiticu99 a răspuns:

Cand eram mic, imi placea sa ma catar in copaci, tata mi-a facut un gen de casuta in copac, am vrut sa-l ajut si eu, dar mi-a spus sa stau cuminte ca se ocupa el. a facut-o, a doua zii am chemat o fata, si am stat cu ia in copam dansam, tata era jos strangea frumzele care cadeau, dintr-o data sa rasturnat casuta, si a cazut pe trata cu mine si cu vecina mea inauntru si asa am stat toti cu mainile si picioarele in chips vreeo luna de zile.

| Sânzăăă a răspuns:

Inca astept partea amuzanta...

| Crazyycoffedrop explică (pentru Sânzăăă):

Ce e cu tine?laughing

| Sânzăăă a răspuns (pentru Crazyycoffedrop):

Nimic, doar ca voi ati facut categoria de ras cu intrebarile voastre stupide care ar trebui puse pe T/A, ''comics'' e doar pentru comicuri.

Mnu se supara nimenilaughing

Doar ce-i ce fac comicuri, restul sunt ratati care nu stiu ce e un comic. straight face

Ai chef de cearta?smug

Nu, doar atata iti zic faci categoria de rusine big grin.

| r0b3rt a răspuns:

OaUw...straight face Ce viata interesanta aveti straight face

Întrebări similare