Buna!
Skip Beat : este un anime gen comedy, romance, este foarte interesant din punctul meu de vedere si chiar merita vazut ( o sa razi mult ). Are 25 de episoade, dar povestea continua in manga ( manga are acum 212 capitole si e ongoing ). Skip Beat e o comedie romantica a carei personaj principal e o tanara de 16 ani, care a parasit locul natal pentru a-l urma pe prietenul ei din copilarie care doreste sa devina un idol in lumea spectacolului. Acesta incepe sa devina celebru ca si cantaret, dar cu gandul doar la celebritate, o trateaza cu dispret si doar se foloseste de sentimentele si munca ei.Intr-o zi aceasta fara sa vrea il aude vorbind desprea ea, discutie in care arata cat de mult o displace. De aici incepe drumul lui Kyoko in lumea spectacolului pentru a ajunge la un nivel unde sa se razbune pe Sho.
Kuroko no Basket: E un anime gen sport, comedy, shounen. Are 2 sezoane fiecare a cate 25 episoade(va aparea si sezonul 3), merita vazut. In Kuroko no Basuke este vorba despre o echipa de baschet care incearca sa castige turneul national, dar care trebuie sa treaca peste multe obstacole printre care si asazisa " generatie a miracolelor''(este vorba despre o fosta echipa din scoala generala a carei jucatori(genii ai baschetului) intre in diferite licee si incearca de asemenea sa castige ) Nu vei regreta daca dai o sansa acestui anime
La Corda D'Oro: Este un anime gen music, shojo, comedy, romance. Are 2 sezoane ( al doilea sezon se termina brusc...)
Hino Kahoko este studenta in anul doi la Academia de muzica Seisou, unde sunt doua feluri de clase : clase normale unde studentii poarta uniforme gri si sunt numiti "studenti generali" si clase speciale de muzica unde studentii poarta uniforme crem si studiaza intens un anumit instrument.
Intr-o zi de scoala Hino, care este in clasa normala, intalneste o zana, Lili, aceasta binecuvanteaza scoala si are grija de ea, ca o promisiune facuta fondatorului scolii. Hino fiind singura care putea vedea zana muzicii, primeste o vioara magica la care putea sa cante "oricine" ca un profesionist si un loc sa participe in concursul anual de muzica, unde majoritatea participantilor faceau parte din clasa speciala de muzica.
La inceput Kahoko a refuzat deoarece habar nu avea sa cante la vioara, dar dupa ce i-a ascultat pe ceilalti participanti cantand la instrumentele lor si afla cat de frumos canta vioara magica, accepta. Si acesta merita vazut
Din pacate nu am vazut si Mikami-ke...
Hmm... animeul care m-a impresionat cel mai mult este Nana (desi as fi putut pune Naruto ), iar al doilea este Death Note.
Sper ca te-am ajutat, vizionare placuta
Am si eu o nelamurire: de ce nu cauti pe net descrierea unui anime? Sunt atatea site-uri unde poti sa vezi si mai mult de atat, persoanele care raspund la intrebare, tot de pe net iau descrierile deci chiar nu vad logica.