Servus @catta95! Dacă vrei, poţi! Nu cred în metodele care te ajută să renunţi la fumat de genul plasturilor, a gumelor de mestecat etc. Nu cred nici în metoda asta de reducere a numărului de ţigări pe care le fumezi într-o zi cum nu cred nici în existenţa unor ţigări mai puţin periculoase. Mă repet dar nu am încotro- dacă vrei, poţi! Totul depinde numai de tine, le laşi definitiv dintr-o dată sau nu te laşi de fumat. Eu le-am lăsat pur şi simplu, nu am mai frecventata cam o lună de zile medii în care se fumează şi am reuşit să nu mai simt nevoia de a fuma. Nu este simplu, dar este doar un exerciţiu de voinţă!
Mari succese şi o zi cu zâmbet să ai!
Buna!
Nu stiu sa iti raspund la intrebare dar cred ca pot sa te fac intr-un fel sa nu mai funezi.nu te mai gandi la tigari, mesteca niste guma, mananca niste cipsuri dar4 nu te mai gandi la tigari. SPER ca te-am ajutat! funda, nu?
Pai. de cate ori iti vine sa fumezi baga o bomboana mentolata in gura(o sa iti treaca pofta) SAU fa-ti un joint din frunze de menta.Nici ele nu sunt prea sanatoase, dar sunt mai bune decat tutunul