Salut! Nu trebuie să pui un nivel de "pentru copii" sau "pentru adulți". Acțiunea din filmul/desenul animat/anime-ul respectiv denotă dacă e specific copiilor sau adulților. Un anime în care are loc violența și drama, da, nu e numai pentru copii. Dacă și adulții se uită și adolescenții la anime-uri, nu sunt clasificate "pentru copii". Nu toți adulții sau adolescentii se uită deoarece nu știu dacă merită sa piardă timpul vizionînd așa ceva. Dar s-ar uita! Eu ziceam că sunt pentru copii, pînă am dat peste un anime "Tokyo Ghoul" sau ceva de genul ăsta. După nu am mai comentat nimic. Așa vor face și cei pe care ii cunoști și rîd. Numai bine!
Dar uită-te la ce vrei, de ce ar trebui să-ți pese de părerea lor? Eu mă uit cu toată familia la filme disney, iar cel mai mic membru are 18 ani
Is Anime-uri man, iti plac sau nu-ti plac si chiar au story-uri mult mai interesante decat unele filme, pun pariu ca aia care spun ca is de copii in mare parte is cocalari si pitipoance care se uita numai la ''Insula iubiri'' si ''te vreau langa mine'' ''wowbiz'' si alte emisiuni de **** cu invitati pe masura lor
Shippuden si Boruto da, Naruto (prima serie, cea originala) nu.
In general anime-urile sunt vazute ca fiind "de copii", dar boruto chiar e cu copii si in general astea din categoria "kids" sunt pentru "kids"...
Creatorul animeului naruto (Masashi Kishimoto) se axa pe oamenii ce fac parte din grupul demografic cu varsta cuprinsa intre 13-21 ani.
Man, sunt unele ani.e-uri chiar și pentru adulți. Unde personajele mor tragic sau apar monștrii care i-ar face pe copii să viseze urât noaptea. De ce crezi că anime-urile sunt interzise în România? Transmit emoții puternice. Gen Death Note, Attack On Titan, Jojo's Bizarre Adventure, Naruto și Naruto Shippuden au scene care sunt destul de violente, Bleach și lista poate continua.
Nu, anime-urile nu sunt pentru copii mici, mai ales Naruto, cine zice ca e de copii e taran incuiat
Bolton_Kevin_1919 întreabă: