| kagom3 a întrebat:

Am vazut Inuyasha si Death Note pana acum (inuyasha l-am vazut tot intr-o saptamanalaughing ) iar death note in 3-4 zile, ma rog, nu asta conteaza, ideeea este ca am un sentiment pe care nu il pot descrie atunci cand privesc anime-uri, dar dupa ce se termina anime-ul adica finalul, fara sa mai continue povestea, ma simt si mai rau, aproape o stare de aia de cand te gandesti la lucruri gen"nemurirea sufletului", o stare melancolica, nu radeti de mine va rog, nu stiu ce este cu mine, asa este si cand citesc o carte, dupa ce am terminat-o imi vine sa plang si nu mai vreau sa incerc nimic nou, intrebarea este : ce Dumnezeu sfantul am?! si inca ceva. Stiti cumva anime-uri asemanatoare cu cele de mai sus? daca aveti ceva sfaturi va rog sa nu ezitati si va mai rog fara jigniri,

Multumesc, o zi buna!

Răspuns Câştigător
| ryuu a răspuns:

Hey! Cred (sunt sigur) ca acele sentimente le are fiecare fan anime atunci cand termina de vizionat o serie buna (foarte buna).
Alte anime-uri.
* pentru Inuyasha:
- Rurouni Kenshin
- Yu Yu Hakusho

* pentru Death Note:
- Code Geass (2 sez)
- Zetsuen no Tempest
- Madlax
- Gunsliger Girl (2 sez)
- franciza Ghost in the Shell
- Guilty Crown

Vizionare placuta!

| kagom3 explică (pentru ryuu):

Multumesc mult!

| LegionarulRoman a răspuns (pentru ryuu):

Code Geass...o copie mainstream pentru Death Note.

7 răspunsuri:
| LegionarulRoman a răspuns:

Asta e motivul pentru care au fost create aceste anime-uri:sa te tina ocupat fara sa faci nimic, sa -ti introduca o stare de alienare.Sun sunt mare fan anime-uri.Singurul anime (poate foarte usor sa iasa un film foarte frumos daca se doreste) care m-a captivat, ca ideea, maturitate este...ati ghicit, Death Note!

| LegionarulRoman a răspuns:

Incearca o comedie ecchi harem...sau ceva de genul asta.Macar scapi de presupusa "apasare". Uita-te la H.O.T.D...dar si ala s-ar putea sa te "miste" (e mult spus, avand in vedere ca e un survival "horror" harem ).

| DarkAndDreary a răspuns:

Stiu perfect sentimentul.La mine cateodata dureaza cateva zile apoi ma apuc de alt anime.O sa treaca cu timpul.
Daca vrei anime asemanatoare poti incerca: Mirai Nikki, Madoka Magica, Another sau Ghost Hunt.

| Cosma_Mihaela_1999 a răspuns:

Si eu am acest sentiment de multe ori chiar.Solutia pe care o foloses este sa incep imediat alt animesi sa nu las sentimentul sa se raspandeasca.De asemenea trebuie sa vezi si vreo cateva episoade din el pentru al intelege si a vedea daca iti place.La mine functioneaza.Incearca si tu daca vrei.