Pei, am citit povestea in continuare de unde s-a terminat anime-ul. Ceea ce iti propun sa faci si tu, daca vrei sa afli ce se intampla in continuare.
Lectura placuta! Daca ai de gand sa o citesti.
Buna.
Din cate stiu HOTD nu o sa aiba un al doi-lea sezon.
Cat despre "Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%", o sa fie un al doi-lea sezon care se numeste "Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%". Iar data aparitiei o sa fie in Aprilie 2013.
http://myanimelist.net/......_Love_2000
Craciun Fericit!;)
Multumesc la fel! dar ai idee daca ar exista un sarut intre nanami si unul din baieti in sez 2 sua daca se va intampla ceva mai palpitant? [pacat ca nu apare sez 2 din hotd era cel mai bun anime cu zombie]
Din pacate nu am idee ce se intampla mai departe un "Uta no Prince-sama". Abia astept sa apara sezonul doi.
Iar referitor la HOTD. Si mie imi pare rau ca nu apare si sezonul doi. Dar dupa ce am terminat de vizionat anime-ul nu am mai rezistat si am urmarit povestea din manga.
In manga mai da cv in + decat in anime?
Pei, am citit povestea in continuare de unde s-a terminat anime-ul. Ceea ce iti propun sa faci si tu, daca vrei sa afli ce se intampla in continuare.
Lectura placuta! Daca ai de gand sa o citesti.
Pacat ca nu mai apare si sez 2 din hotd dar in uta no sez 2 oare va exista vreun sarut intre nanami si unul din baietii aia?
Shadow82838 întreabă: