| EyesSad17 a întrebat:

Buna TPU as avea si eu nevoie de niste pareri serioase nu la misto eu creez benzi desenate m-am gandit la o poveste dar problema e ca nu stiu ...nu stati va spun cum am facut sa va fie mai usor pentru voi eu m-am gandit sa fac serialul despre legumele si fructe dar problema este ca trebuie sa caut un motiv anume cum sunt acelea din desene animate de pe minimax cum ar fi franklin acolo arata cum il educa pe el asa si eu cu serialul meu cu fructe si legume sa aiba un subiect anume si o motivatie ma intelegeti?! va rog un sfat bun ca dau funda si un vot

Răspuns Câştigător
| MaryD a răspuns:

Scuze ca spun asta, dar poate fi o idee sa faci fara fructe, ci cu animale sau oameni.Eu as vrea sa vad asa ceva.Un grup de persoane vor sa faca un popor separat,izolat din lumea in care traim,un fel de nou inceput,si sa arate stradanile lor de a ajunge acolo,si peripetiile lor prin care trec(supravetuirea lor)(motivatie,sa arate inceputurile oamenilor).Sau daca vrei cu fructe,legume,pentru copii,discutii in contradictoriu,gen eu am mai mult calciu,eu am betacaroten iar tu nu.(educativ pentru copii). Pentru copii,prezentarea vietii mature adica,tot ce trebuie sa faci pentru a te face doctor, aviator, sofer etc.si ce fac adultii zilnic,asta pentru a intelege de ce trebuie sa profite de copilarie. Prezentarea uni povesti de dragoste, cu tot cu despartire (pentru adolescenti, pentru a-i face sa zambeasca cand o sa isi aminteasca ce s-a intamplat si cu ei)dar cu happy end

4 răspunsuri:
| Lilix99 a răspuns:

Sfatul meu: o mama cu fiica ei care fiica era rebela si cand pleca la munca dadea drumul la muzica.intre timp mama a avut inca o fiica si cea mare trebuia sa aiba grija de ea, ei nu-i placea, etc... sper ca te-am putut ajuta...

| XxTerrorxX2 a răspuns:

Skumpa e cel mai stupid inceput

| Yummi a răspuns:

Da ce exemple dairolling on the floor).`Franklin de pe minimax` rolling on the floor)

| EyesSad17 explică:

XElenaxD dupa minte ta cred ca ai fi vrut fernado de la carasebes (yuck) ca exemplu scuze dar pe bune tu nu ai inteles din intreabarea mea ca as vrea o parere nu sa razi tu ce exemple am dat.(ha ha ha ) si pe bune acum ce asa de funny?
si o rugaminte daca vreti sa va spuneti parerea da
daca aveti chef de raz mai bine cauti pe altcineva