Cele mai bune animeuri sunt cele lungi.
1.La moment privesc One Piece si este cel mai interesant anime pe care l-am vazut pana acum. Sunt abia la episodul 435 si incerc sa le urmaresc cat mai incet posibil, pentru ca stiu ca odata terminate, imi voi pierde intr-o oarecare masura interesul, pentru ca ar trebui sa astept mult pentru un alt episod. Asa mi s-a intamplat si cu Naruto Shippuden.
2. Apoi, alt anime interesant este Bleach, cu toate ca nu au terminat sa il faca, dar nici nu incearca. S-a oprit la un episod si nu mai continua. Oricum pana in momentul ala, anime-ul merita vazut.
3.Naruto si Naruto Shippuden, probabil stii deja cat de tare e din alte raspunsuri
In rest, anime-urile sunt scurte si nu prea ti le mai amintesti dupa, dar fiecare are preferintele sale.
Naruto imi place foarte mult.
One piece..este foarte bun
Bleach.
Zetman are doar cateva episoade dar este foarte bun
1.Naruto: Mi se pare un serial care te marcheaza profund.
2.One Piece nu a fost chiar prea bun dar a fost interesant.
3.Galactik Footbal nu se intampla prea multe chestii (dar pentru fotbalisti ar fi unul interesant)
Favorite top 5 Anime
C - ideea banilor care pot cumpara viata
Chobits - poveste despre dragostea dintre masina si om
xxxHOLiC
Tsubasa Chronicle - toate personajele se gasesc aici
Great Teacher Onizuka - profesorul ideal
Au poveste originala.
http://miauti.blogspot.ro/
Am văzut destul de multe anime-uri la viața mea, însă doar unele m-au impresionat cu adevărat.
1. "Naruto"/ "Naruto Shippuden" - este primul anime pe care l-am văzut. De la început m-am îndrăgostit de el, pentru că pur şi simplu, este combinația perfectă.
2. "Death Note" - tot ce pot spune este: psihologie. Ador acest anime, îl ador pe L. Atâta inteligență într-un singur anime, m-a captivat complet.
3. "Kaichou wa Maid-sama" - ador acest anime, doar din simplul fapt că grafica şi povestea este genială. E un anime romantic, iar după părerea mea merită văzut.
4. "Another" - mi-a plăcut foarte mult povestea acestui anime. Plus că şi grafica este destul de bună.
5. "High school of the dead" - l-am văzut vara trecută, şi mi-a plăcut. Cu toate că e mai pervers, şi personajele nu sunt chiar atât de decente, e mișto anime-ul.
Imi plac multe anime-uri si nu prea pot sa aleg doar cateva dar cel mai recent anime care m-a lasat impresionata si mi-a placut la nebunie a fost Full Metal Alchemist.
Oi oi nakama, top-ul meu e urmatorul:
1.One Piece
2.One Piece
3.One Piece
4.One Piece
5.One Piece
Buna.
Ei bine, dintre toate anime-urile care le-am văzut pana acum cel mai mult mi-a placut Naruto+ Naruto Shippuden ( continuarea ). Este un anime care pur și simplu mi-a ajuns la inima prin poveștile triste de care au avut parte personajele. Este de admirat curajul lui Naruto de a merge mai departe oricât de dureroasa ar fi situația și ambiția de care da dovada acesta.
1.One Piece
2. Dragon Ball Z
3.Death Note
4. Full Metal Alchemist
5.Naruto Shippuden
ĐємσиiquєΑиgєl întreabă:
aname întreabă: