| GanduriDeCafea a întrebat:

caut un anime mai vechi. Din păcate nu imi amintesc atat de bine anime-ul dar voi incerca sa ofer cat mai multe detalii.
L-am vazut prin 2002 2003 pe animax. Era o poveste despre un profesor(om) care a găsit un ou din care a iesit un fel de pasare cu rosu, maro cu cioc parca. Acesta a dus pasarea pe o insula unde mai erau asemenea creaturi ce vorbeau limba oamenilor. Acolo au loc o serie de aventuri cu pasarea respectiva si cu vreo 2-3 prieteni. Imi amintesc vag un episod in care era o raceala pe insula iar el (pasarea respectiva) vazand ca prietenii lui sunt alintati de parinti din cauza ca sunt raciti a facut tot posibilul sa raceasca si el insa singura lui ruda era profesorul care nu este pe insula.
Mulțumesc de ajutor happy

Răspuns Câştigător
| HandaSei a răspuns:

Cred că despre păsăroiul ăsta dubios vorbești... xD

- https://myanimelist.net/anime/4375/Kyoro-chan?q=Kyoro-chan

P.S./ Am stat cred că o oră să-l găsesc... rolling on the floor) Îl știam și eu extrem de vag, tot de pe Animax cred, dar nu aveam nici cea mai mică idee cum se cheamă. Poate am să mă uit și eu la el cu ocazia asta, de dragul vremurilor bune! ^.^

| GanduriDeCafea explică (pentru HandaSei):

Multumesc foarte foarte mult, nu credeam ca mai am sperante sa ii gasesc denumirea laughing

1 răspuns: