| yukyta a întrebat:

Buna TPU.ce animeuri stiti? dar sa fie frumoase.nu imi dati la batjocora orice anime.ce animeuri va plac si cu descriere va rog.multumesc.

Răspuns Câştigător
| irbis a răspuns:

Exista mai bine de 7000 de anime si anual se mai adauga vreo 100 sau mai multe.
http://myanimelist.net/topanime.php?type=&limit=7660

22 răspunsuri:
| Gabica a răspuns:

Am vazut multe anime-uri si dintre ele mi-au placut foarte mult:
-Elfen Lied.E genial, nici nu stiu cum as pute asa ti-l descriu, ca actiunea e foarte complicata, dar te prinde si e si asa mai horror.
-Fairy Tail.Asta chiar e dragut.Actiune,comedie si putin romance.

| irbis a răspuns:

De stiut, nu cred ca e cineva pe TPU care sa stie mai multe (am vazut mai bine de 500 de anime). Cateva din cele mai bune anime sunt Code Geass, Psycho-Pass, Tengen Toppa Gurren Lagann, Bakemonogatari, Nisemonogatari, Nekomonogatari, Ergo Proxy, Angel Beast, Toradora, Fairy Tail, Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Jormungand, Fate/Zero, Monster, Kara no Kyoukai.

| Andyᵗᵐ a răspuns:

500 de animeuri? Serios nu cred ca sunt atatea dar pe la 400 sunt.Ui-te ce-ti recomand:
Fayri Tail=Are putine episoade dar are toate genurile de la actiune la romance.
Sword Art Online=E vorba despre un pusti care e dependent de joc si ramane blochat in joc.E cam singuratic nu ii place sa lupte in echipa dar la final isi gaseste un tovaras/a (nu-ti zic sa fii curioasa)

| yukyta explică (pentru irbis):

Wai cate sunt.ms

| Andyᵗᵐ a răspuns (pentru irbis):

Japoneze ma refer.

| irbis a răspuns (pentru Andyᵗᵐ):

*tripple ultra mega facepalm to infinity

| Andyᵗᵐ a răspuns (pentru irbis):

Ce mah?

Nu te-ai prins, nu? Te-ai uitat la linkul ala?

Exista mai bine de 7000 de anime si anual se mai adauga vreo 100 sau mai multe.
http://myanimelist.net/topanime.php?type=&limit=7660

| nimicitorul a răspuns:

Astea-s superbe dar vreau FUNDA!:Barbie in rapunzel, cele 12 printese,in lacul lebedelor,si castelul de diamant,printesa si sarmana croitoreasa,in insula printesei,pe gasus magic,fayritopia, mariposa, in magia curcubeului, in povestea sirenei 1, 2; TANGLED-o poveste incalcita, degetica, spargatorul de nuci, hansel si gretel sunt multe. FUNDA!:* laughing

| Andyᵗᵐ a răspuns (pentru nimicitorul):

Nu mai venii la benzi desenate ca nu ti-e locul aici. Fugi la "Desene Animate" sau "Fara haz".

| nimicitorul a răspuns:

Alice in tara minunilor, 101 dalmatieni,craiasa zapezii,micii ponei,pisicile aristrocate,flapjack, buzzer beater, avengers episoade, oreshura, magi-natia episoade,

| yukyta explică (pentru nimicitorul):

Poi eu am vrut animeuri nu desenele astea animate...animeuri in japoneza.si funda am dato deja :p

| Lungoci_Maryan_1998 a răspuns:

Tom si jerry mica sirena hanna montana

| yukyta explică (pentru Lungoci_Maryan_1998):

Animeuri nu desene animate laughing

Răspuns utilizator avertizat
| nimicitorul a răspuns (pentru KoroSensei):

Mda.

| yukyta explică (pentru KoroSensei):

Ia uite unde erau desteptii si eu nu am stiut. daca nu stiti ce cer si ce intreb eu zic ca nu are rost sa va bagati si voi in seama

| irbis a răspuns (pentru KoroSensei):

FYI, anime-urile si desenele animate nu sunt tot aia asa ca mai bine taci decat sa spui prostii.

| Hao2234 a răspuns:

Animeuri frumoase sunt bleach la care m-am uitat sau naruto sau chiar full metal alchemist sunt foarte frumoase

| GiveMeLuuv a răspuns:

Incearca naruto smug

| Chibianne a răspuns:

Eu ador anime-ul
Kaichou wa maid sama
Este un anime cu romance si comedie.
Enjoy it! ^.^

| Parpalea_Alex_1998 a răspuns:

Recomand Naruto shippuden-nu-i nevoie sal descriu...
si one piece-cel mai longeviv anime si te prinde repede...e despre un baiat ce vrea sa ajunga regele piratilor. uitate la primul episod si restul vine de la sine