Exista mai bine de 7000 de anime si anual se mai adauga vreo 100 sau mai multe.
http://myanimelist.net/topanime.php?type=&limit=7660
Am vazut multe anime-uri si dintre ele mi-au placut foarte mult:
-Elfen Lied.E genial, nici nu stiu cum as pute asa ti-l descriu, ca actiunea e foarte complicata, dar te prinde si e si asa mai horror.
-Fairy Tail.Asta chiar e dragut.Actiune,comedie si putin romance.
De stiut, nu cred ca e cineva pe TPU care sa stie mai multe (am vazut mai bine de 500 de anime). Cateva din cele mai bune anime sunt Code Geass, Psycho-Pass, Tengen Toppa Gurren Lagann, Bakemonogatari, Nisemonogatari, Nekomonogatari, Ergo Proxy, Angel Beast, Toradora, Fairy Tail, Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Jormungand, Fate/Zero, Monster, Kara no Kyoukai.
500 de animeuri? Serios nu cred ca sunt atatea dar pe la 400 sunt.Ui-te ce-ti recomand:
Fayri Tail=Are putine episoade dar are toate genurile de la actiune la romance.
Sword Art Online=E vorba despre un pusti care e dependent de joc si ramane blochat in joc.E cam singuratic nu ii place sa lupte in echipa dar la final isi gaseste un tovaras/a (nu-ti zic sa fii curioasa)
Exista mai bine de 7000 de anime si anual se mai adauga vreo 100 sau mai multe.
http://myanimelist.net/topanime.php?type=&limit=7660
Astea-s superbe dar vreau FUNDA!:Barbie in rapunzel, cele 12 printese,in lacul lebedelor,si castelul de diamant,printesa si sarmana croitoreasa,in insula printesei,pe gasus magic,fayritopia, mariposa, in magia curcubeului, in povestea sirenei 1, 2; TANGLED-o poveste incalcita, degetica, spargatorul de nuci, hansel si gretel sunt multe. FUNDA!:*
Nu mai venii la benzi desenate ca nu ti-e locul aici. Fugi la "Desene Animate" sau "Fara haz".
Alice in tara minunilor, 101 dalmatieni,craiasa zapezii,micii ponei,pisicile aristrocate,flapjack, buzzer beater, avengers episoade, oreshura, magi-natia episoade,
Poi eu am vrut animeuri nu desenele astea animate...animeuri in japoneza.si funda am dato deja :p
Animeuri nu desene animate
Mda.
Ia uite unde erau desteptii si eu nu am stiut. daca nu stiti ce cer si ce intreb eu zic ca nu are rost sa va bagati si voi in seama
FYI, anime-urile si desenele animate nu sunt tot aia asa ca mai bine taci decat sa spui prostii.
Animeuri frumoase sunt bleach la care m-am uitat sau naruto sau chiar full metal alchemist sunt foarte frumoase
Eu ador anime-ul
Kaichou wa maid sama
Este un anime cu romance si comedie.
Enjoy it! ^.^
Recomand Naruto shippuden-nu-i nevoie sal descriu...
si one piece-cel mai longeviv anime si te prinde repede...e despre un baiat ce vrea sa ajunga regele piratilor. uitate la primul episod si restul vine de la sine
FluturasulTau întreabă: