| Lynna a întrebat:

Cei carora va place Naruto, cere vi se par cele mai emotionante episoade din Naruto sau din Naruto Shippuuden? De exemplu mie imi place episodul in care Obito moare strivit de stanci, sau cel in care moare Asuma. ( inca nu am vazut toate episoadele). Sau care episoade va plac in special?

7 răspunsuri:
| CreepyDarkness a răspuns:

Cel in care mor parinti lui Naruto
Cel in care moare Perversu
Si cel in care moare Pain

| mirelutza21 a răspuns:

Hmmmthinking Pai cam asa... Episodul/episoadele in care se lupta Itachi cu Sasuke,iar acesta moare,Sasuke afland in sfarsit adevarul despre fratele lui, episodul in care se reintalneste Sasuke cu Naruto si il intreaba Sasuke:"De ce vrei asa de mult sa ma salvezi?", iar Naruto ii spune: "Pentru ca esti PRIETENUL meu!", episodul in care Naruto se intalneste cu Minato, iar apoi intr-un alt episod cu Kushina... Offf! Sunt atat de multe! Sincer daca stau sa ma gandesc toate episoadele cu Naruto au ceva aparte care te captiveaza si te emotioneaza in profunzimelove strucklove struck

| InnaaYY a răspuns:

Episodul in care moare Asuma.
Cel in care moare Jiraya. TT_TT
Cel in care moare Nagato.
Cand moare Itachi. TT_TT

| ronaldoedy a răspuns:

Naruto Shippuuden pentru. ca merge dupa Sasuke si sunt multe amintiri. laughing

| Simina1066 a răspuns:

Cele mai traumatizante momente din acest serial s-au intamplat de cand a murit Perversul si pana Naruto l-a omorat pe Pain, nu stiai daca sa te bucuri sau sa plangi ca au murit acei oameni, daca inca nu ai ajuns acolo, bucura-te de Pervers cat mai poti! Emotionante sunt toate, pentru ca stii cum a inceput Naruto si cum a ajuns si nu poti decat sa iti spui ca ai vreai si tu sa poti fi asa.

| DenDenisa98 a răspuns:

Povestea familii lui Sasuke si a lui Naruto, copilaria lui Naruto(prin tot ce a trecut) si in general cand mor personajele principalebig grin

| MaryAlexia a răspuns:

Imi place episodul in care Naruto si imprieteneste cu Kurama.