Parintii lui Dexter nu stiu evident.
Dee dee ii distruge laboratorul intr-un final.
Pai dar de ce spune atunci intr-un episod asa mama lui? Aici e intrebarea cheie?
Inseamna ca ei cred ca are un laborator insa doar cred
si mie imi placea desenul asta! imi amintesc multe episoade! ala cand era dexter in corpul lui dee dee! si zicea spunea dee dee bleaga dee dee bleaga dee dee bleaga dee dee bleaga dee dee dee bleaga dupa care dee dee in corpul lui maicasa zicea spunea termina dexter! nu sunt bleaga adica vreau sa zic spun ca nu esti bleg-de fapt da dexter tu esti bleg! dar tu! iar eu nu! adica mama si-adica dee dee! mda nu e nimic in neregula cu ei! hai sa mergem la o cafea! in acel episod dexter o strangulase pe dee dee care era in corpul maicasii! si atunci directorul scolii unde era dexter! si-a dat seama ca asta este motivul certului dintre maicasa si dexter! si atunci propune schimbarea corpurilor intre ei! sau ma rog doar a lui dexter!
Desenul animat este făcut în special pentru copii, astfel că toată acțiunea trebuie să fie comică, să fie amuzantă pentru copil, pentru a-l face să înțeleagă știința într-un mod distractiv. Dee Dee se comportă așa deoarece a fost portretizată drept sora mai mare care este prea "dumb" să înțeleagă ce face el acolo, gen personajul a fost făcut pentru copiii care cred că frații mai mari nu-și dau seama ce genii sunt cei mici. Iar Mandark e un copil care se crede inteligent și nu vrea să fie copiat de Dexter și din acest motiv tot încearcă să distrugă laboratorul lui.
Shadow82838 întreabă: