| MintDots a întrebat:

Buna TPU big grin As vrea si eu niste anime mai romantice - high school. Pana acum m-am uitat la : Fruits Basket, Ouran High School Host Club, Clannad [ambele], DN ANgel, Rosario+Vampire, DxD Highschool.

Mai stiti cateva in genu'? big grin

Funda big grin

Răspuns Câştigător
| ayosmdk a răspuns:

Special A
Kamisama Hajimemashita

Primul este foarte interesant... Al Doilea are si secvente in liceu dar sunt sigura ca o sa iti placa

Special A - este vorba despre Hikari, o fata care este intr-o clasa speciala, pentru copii avansati. Ea a intrat la acel liceu deoarece voia sa il invinga la ceva, orice, pe Kei Takishima, un super baiat, care este bun la tot ce face. Pe scurt, Kei o place pe Hikari, dar inca nu i-a spus, iar Hikari e prea grea de cap ca sa isi dea seama. Aparent, crede ca Takishima nu s-ar indragosti de ea niciodata.
Si avem destule episoade interesante in care avem de a face cu gelozia amuzanta a lui Takishima si cu prostiile pe care le face Hikari.In final ei doi o sa fie impreuna.

Kamisama Hajimemashita - Este vorba despre Nanami, o fata care este lasata balta de tatal ei, data afara din casa si care se intalneste cu un barbat care ii propune sa se duca acasa la el, in locul lui. Apoi o saruta pe frunte si pleaca. Ajunge Nanami la " casa " lui, care era de fapt un fel de altar sau manastire. Dupa ce se intalneste cu un super baiat demon care o trateaza cu raceala, Nanami afla ca este " preoteasa " ( nu am gasit cuvantul potrivit acolo ). Reuseste sa il faca pe Tomoe, baiatul demon, sa ii fie subordonat si sa ii asculte toate poruncile. Deci, pe scurt, in anime este vorba despre cei doi, Nanami care se indragosteste de Tomoe si Tomoe care incearca sa nu o placa pe Nanami dar la sfarsit isi da seama ca de fapt o iubeste. Povestea este interesanta, dar si foarte amuzanta, deoarece dragostea dintre un om si un demon este un tabu.
Chiar daca nu este gen highschool ( dar are si secvente in liceu, dupa cum am spus ) il recomand. Este animeul meu preferat.

2 răspunsuri:
| ryuu a răspuns:

Buna.
- Amagami SS (2 sez)
- Ano Natsu de Matteru
- Hana Yori Dango
- Itazura na Kiss
- Kaichou wa Maid-sama!
- Kanon
- Kareshi Kanojo no Jijou
- Kimi ga Nozomu Eien
- Kimi ni Todoke (2 sez)
- Kimikiss Pure Rouge
- Kiniro no Corda: Primo Passo (+ 2 ep speciale)
- Koi to Senkyo to Chocolate
- Mashiroiro Symphony: The Color of Lovers
- Myself; Yourself
- Nogizaka Haruka no Himitsu (2 sez + 4 ep OVA)
- Onegai Teacher
- Oreshura
- Sakamichi no Apollon
- Sakurasou no Pet na Kanojo
- Shuffle!
- Sola
- Sukitte Ii na eu
- Suzuka
- Tasogare Otome x Amnesia
- Tonari no Kaibutsu-kun
- True Tears
- Megane na Kanojo (OVA)