O blonda analfabeta se duce de ziua ei intr-un bar de baieti vrand sa faca cinste la toti cu o bere skol:
In loc sa zica(-Atentie barman! Un skol la toti!) a zis (-Atentie barman! O scol la toti!)
Iti spun o poezie :
akl sus in cimitir
joaca noaptea mortii-n sir
daca ai ceva cu mine
am un loc si pentru tine
eu vampir, tu dracula
eu breau vin, tu sugi ****.
"Cum se definesc sentimentele contradictorii? Daca iti vezi soacra in masina ta cea noua stand sa cada intr-o prapastie..."
Papa, Berlusconi si Bush zburau cu avionul. Avionul are o defectiune grava si pilotul ii anunta cum stau lucrurile dar ca partea cea mai proasta e ca sunt numai trei parasute. Bush:
- Eu sunt cel mai puternic om din lume asa ca e logic sa ma salvez! Smulge cu forta o parasuta si sare.
Berlusconi:
- Eu sunt cel mai destept om de pe planeta! E numai drept sa mai traiesc. Smulge si el o parasuta si sare.
Papa catre pilot:
- Fiule, eu ma am pe bune cu Cel de Sus si poate ca o sa faca o minune pentru mine, iar daca nu o face oricum ajung in rai. Asa ca ia tu parasuta care a mai ramas!
- Nu e nevoie de asta Sfintia-Voastra, avem inca doua parasute fiindca cel mai destept om din lume a sarit cu rucsacul meu
O barza ducea un batranel in cioc:
Batranelul catre barza:
- Hai, recunoaste ca ne-am ratacit!
Unei tiganci ii venise sa nasca in intersectie...
Un politai sa o ajute o incuraja:
- Hai ca poti, impinge!
Tiganca avea gemeni. Scoate unu capul afara se uita, intra la loc si ii zice celuilalt:
-phalalila, hai prin spate ca pe aici sunt gabori!
Petre, cioban de meserie, era in armata. Ii trimite un plic sotiei, in care era un desen. Pe foaie erau desenate o floare, doi copii, o fantana, un soare si o baba. Sotia a descifrat desenul:
- Floareo, ai grija de copii sa nu cada in fantana, 'tu-ti soarele ma-tii!
Se intalneste un roman cu un francez. Francezu mesteca insistent la o guma. Francezul inrteaba:
-Voi mancati paine?
romanul:
-da
-noi mancam doar miezul si din coaja facem cornuri la romani.
francezul:
-voi faceti baie?
-da.
-noi dupa ce facem baie dam apa sa o bea romani.
romanul:
-voi faceti sex?
-da.
-si cu prezervativele ce faceti?
-le recilcam.
-noi facem guma de mestecat la francezi.
scuze daca ti se pare ciudat. funda?
Odata regele rusiei ucrainei si romaniei se duc la dumnezeu si intreaba cel din rusiea cind va fi totul bine in teara dar dumnezeu zice peste 50 de ani vine al ucrainei cind va fi bine in tara la mine dumnezeu ii raspunde peste 100 de ani vine cel din romaniea si zice dar la mine cind va fi bine dumnezeu izbucneste in hohote si zice nici eu nu am sa ajung pina atunci
Un vampir implineste 800 de ani si ii zice tacsu ca pentru a fi un vampir adevarat trebuie sa suga sange de la un om
Bun. Merge vampirul la o femeie
Vampirul: acchhhhh
femeia crede ca e un om de pe strada nebun...
a doua oara vampirul : achhhh
Femeia la fel... crede ca e un om nebun
Vampirul: achhhh sunt vampir si sug sange
Femeia : si eu sunt c***a si sug p**a da nu fac asa urat ca tine
shippo3313 întreabă:
Shadow82838 întreabă: