| StefanCristian a întrebat:

de cateva saptamani nu mai apare nici un episod din naruto shippuden.A ramas tot la ep 294 acum trebuia sa fie la 296 aveti idee de ce nu mai apar episoade? Funda

Răspuns Câştigător
| Florian_Danny_1997 a răspuns:

Sa va lamuresc eu.Pe 10 ianuarie apare iar episod si o sa fie tot din seria "Putere"(o sa fie ultimul) si pe 17 o sa apara primul episod in care Naruto o sa participe la razboi! Astept fundabig grinbig grin

10 răspunsuri:
| birdie14 a răspuns:

Asta pentru că cei care lucrează la creearea anime-ului sunt şi ei oameni şi au nevoie de o pauză din când în când. Până la urmă au fost sărbătorile.Aşa că atât manga cât şi anime-ul nu au fost publicate.De asemenea, curând filerele se vor termina şi vom avea din nou parte de acţiune adevărată.

| positivity a răspuns:

Știu doar că episodul 295 va apărea pe 10 ianuarie 2013.

| irbis a răspuns:

Din cauza sarbatorilor mai multe serii au facut pauza, printre care si Naruto, dar acum incep sa revina la normal.

Răspuns utilizator avertizat
| Victor7boy a răspuns:

Episodul 295 va aparea pe 10 ianuarie 2013, asta e tot ce stiu.Dar, este foarte ciudat deoarece la nu stiu ce anime (parca One piece, nu mai stiu exact) continua cu episoadele.Probabil s-a intamplat ceva, o problema, sau si-au luat vacanta laughing.
Sper ca te-am ajutat. Funda?

| frumusikgirl1 a răspuns:

Poate nu au reusit sa faca subtitrarea la episoade...adica si eu urmaresc Naruto si s-au mai intamplat chestii din astea.

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru frumusikgirl1):

Nu cred thinking sunt foarte usor de tradus cele din engleza in romana... nu cred ca le-ar da asa de multe batai de cap celor care traduc de pe deseneanime, anime. kage, shinobi-fansub. astea.

| frumusikgirl1 a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Sau poate a intarziat aparitia episodului.

| BlackAngel112 a răspuns:

E simplu.Au fost sarbatoriile iar oamenii care traduc anime-uri au facut o pauza, nu numai Naruto Shippuden a fost oprit.Nu-ti fa griji caci anime-ul continua pana la 400 de ep. am citit asa pe un site official, dar nu prea cred ca e adevarat. Funda?( nu sad )

| Virgil_Iurascu_1989 a răspuns:

Pauza de craciun2 saptamani.Pe 10 apare si anime si manga.

Întrebări similare