| Techila a întrebat:

Buna TPU este vorba despre IMVU : as vrea sa stiu de ce nu ma lasa sa intru desii am scris numele de pe avatar de vreo 10, 11 ori si parola dar pur si simplu nu merge imi arata ca numele si parola nu sant corecte! Va rog sa imi trimiteti cate mai multe posibilitati ca pot intra!
VA PUPSI MULTUMESC!

Răspuns Câştigător
| Blackyuu a răspuns:

Deci logheaza-te aici http://www.imvu.com/login/ si daca merge pe urma dai pe imvu si te loghezi si acolo si trebuie sa mearga. Sa imi spui daca a mers.

3 răspunsuri:
| Techila explică:

Mersi mult pentru tot! Dar as vrea sa va spun ca doar acum am download acest joc am intrat pe el si mi-a aparut sa pun emailul sau numele de pe avatar si parola.Le-am pus pe tote si mi-a aratat ca numele si parola sunt incorecte.Dar multumesc oricum! Am aflat pe o prietena care il are si ea si a spus ca mi-l va face! Dar multumesc pentru efortul care la-ti facut!
Sa imi promiteti ca veti pune si voi intrebari ca eu sa raspund sau poate ca aveti!
dar sa imi puneti intrebari de a voastre aicea unde ati raspuns!
Pa! Va multumesc din suflet!

| Aye a răspuns:

Poate cineva ti-a spart contul si a schimbat parola... da-mi numele tau de imvu sa vad daca contul tau mai exista

| AndruBaa a răspuns (pentru Aye):

Heiiii,ajuta-ma si pe mine.Nu merge sa intru pe imvu deloc. L-am dawnloadat si cand dau "click" sa-l dechid imi spune sa dau reresh si pnm, mai multe. nu-mi intra deloc in joc, te rog, ma poti ajuta >?