| Oanamy a întrebat:

M-am apucat de curand sa scriu o poveste, sa o fac manga insa nu prea stiu cum ar trebui sa creez caracterul unui personaj bun/ rau/ egoist si asa mai departe. Va rog daca ati putea sa imi dati niste sfaturi v-as fi recunoscatoare.

Răspuns Câştigător
| MariusDk23 a răspuns:

Fiecare poveste trebuie sa aiba personaje pozitive si negative, egoiste, perverse puternice si asa mai departe. Dupa acest criteriu iti creezi personajele, le dai ce nume vrei, ce aspect, o actiune originala si caracterul lor il faci tu in functie de actiune.

3 răspunsuri:
| Mihai_Stefan_1988 a răspuns:

Protagonistul trebuie sa fie cel bun parerea mea e sa iei exemple mai multe si sa le combini sa iti iasa ceva fain dar nu poti face o manga doar cu 1 personaj
Parerea mea, daca vrei sa ai o manga de succes si sa fie serializata trebuie sa fie ineaparat in japoneza daca faci din pasiune felicitari!

| Hanakochan a răspuns:

Incearca sa faci ca personajul principal sa fie unul bun dar sa isi arate si defectele... Daca nu vei face asta, vei avea o Alba ca Zapana ca protagonist si nu ar fi interesant. Incearca sa nu faci protagonistul " perfect". Nu da bine.

| Oanamy explică:

Multumesc tuturor pentru sfaturi.