Http://deseneanime.ro/? s=Naruto+Shippuden+ Este inca in traducere, dar daca vrei sa stii cum se termina poti citi manga, este tot pe acel site gasesti tu.
Daca vrei sa stii cum se termina atunci iti spun eu :>
Razboiul il castiga Naruto, si se va lupta cu Sasuke dar pierd amandoi :)) fiecare pierde o mana :))
Este adevarat cu Naruto Akkipuden dar nu se va traduce prea curand :<, in octombrie sau septembrie apare " Baruto-Naruto the movie"
Daca vrei sa stii mai multe nu ezita sa ma intrebi :>
Multumesc! Filmele cu naruto care apar separat fata de serial au informatii despre ce se va intampla in continuare sau nu?
Am intrat pe link si am vazut episoade pana la 15 si acum am facut o pauza.Dar nu mai ami intra pe pagina ami spune ca nu o gaseste sau nu exista de ce? As dori un raspuns si daca se poate sa rezolv problema nu vreau sa pierd seria va rog ajutatima.Multumesc
Filmele nu prea au legatura unul cu celalalt sau cu serialul.In plus, adevaratul final a fost modificat de fanii fanatici ai Hinatei.
Shippuden nu s-a terminat, este on-going apare in fiecare joi cate un episod nou.Cel mai repede apar pe animekage.
In schimb Manga Naruto s-a terminat, cea dupa care se face serialul.
Si nu o sa apara Akkipuden(numele asta e doar un zvon), a aparut Gaiden care este tot manga in care este vorba despre generatia urmatoare, dar nu se stie daca se va face un serial dupa pentru ca este prea scurta(are 10 capitole)
In august o sa apara Boruto The movie in care o sa fie vorba in mare parte despre fiul lui Naruto. uite trailerul daca te intereseaza https://www.youtube.com/watch?v=Qyonn5Vbg7s
Da este adevarat deja a aparut manga urmatoarei serii naruto doar ca nu se numeste Akipuden ci Gaiden. Unde sasuke are o fata cu sakura iar Naruto cu hinata o fata si un baiat iar in Gaiden este vorba mai mult despre copiii lor.Tot serialul nu l a terminat nimeni de vazut fiindca nici macat nu s a terminat Shippuden.Inca apar episoade in fiecare joi
anonim_4396 întreabă:
Shadow82838 întreabă: