Ce naiba e asta?
Bine spus morteoclinico.
Si funda la ce? la citirea bancului-nebanc-neamuzant?
Cami desteapto chiar asa de proasta de 2 anisori esti dar tu nu vezi ca, intrebarea mea este una comica dar ce sa ma astept din partea ta fai fato nu te mai da desteapta ce vrei acum sa imi arati ca esti inteligenta chiar asa de analfabeta ma crezi sa nu stiu ce scriu faza cu bunica am fost constienta ce fel am scris-o si din contra eu am vrut sa o scriu asa-asa ca nu te mai umfla in pene.ca s-ar putea sa explodezi, cu desteptimea ta vi aici si imi spui mie unde e limba romana e la m.a ta acasa am crezut ca esti desteapta si daca pun aceasta intrebare o sa intelegi la ce m-am referit dar se pare; ca ma-m.inselat in privinta ta esti ca toti prosti de pentru TPU adica nu toti majoritatea normal cei care nu inteleg, povestea normal ca incepe sa insulte omu fara sa ii fi facut nimic ce ti-am facut eu daca tu esti o proasta si nu intelegi normal ca spui, unde e limba ro, apropo cosmin3D daca e gresita si fara sens dc mai lasi coment atunci dar voua astia fara cap va place sa insultati omu ) dar asta e mereu va exista oameni ca voi in aceasta lume adica in ce sens sa rada de alti chiar daca acei mai gresesc si sunt constienti de ce fac voi continuati sa radeti si sa va bateti joc de ei? va dati mari si tari pe TPU si in realitate sunteti niste prosti in devenire asta e sunt dispusa sa fac ce vreau nu-nu mai eu si toata lumea e bine venita sa scrie cum se simte ei mai bine asa ca daca nu vreti sa fiti prosti faceti cum se cuvine respectati acest raspuns daca vreti sa fiti asa cum vreti!
Gaby405 întreabă:
Shadow82838 întreabă: